HELYES MEGFEJTÉS!

Most pedig jöhet az ajándék!

Csak a kincsvadászat helyes megfejtőinek készültünk egy 7 napos INGYENES kulccsal egy – stílusosan – igazi kincsesbányához, már ami az angoltanulást illeti. A népszerű LAB programunkba nyerhetsz betekintést, ami elhozza neked az angoltanulás legdörzsöltebb tippjeit és praktikáit.

Ilyen dolgokat fogsz megtanulni:

➡︎ A beszélgetésen kívül mi fejleszti még a beszédedet?

➡︎ Hogyan ültesd át élő beszédbe a nyelvtani szerkezeteket?

➡︎ Szótanulási tippek vizuális típusoknak

➡︎ Hogyan jegyezzünk meg minél több új szót?

➡︎ Hogyan szoktassam le magam arról, hogy megpróbáljak minden egyes szót megérteni beszéd közben?

➡︎ Hogyan szokjak hozzá a különböző akcentusokhoz?

➡︎ Mely nyelvtani szerkezeteket hanyagolják el az anyanyelviek (avagy hogyan beszélj helyesebben, mint egy tősgyökeres angol)?

➡︎ Miért megy könnyebben az olvasás angolul, mint a többi tevékenység?

Összesen 48 ilyen tanulást segítő anyaggal várunk téged, de ez még nem minden!

31 darab segítő videóval is készültünk, amelyek témáit a hallgatóink válaszották ki, tehát minden esetben olyan dolgokat dolgoztunk fel, amire az angoltanulóknak tényleg szükségük van!

A bónusz 6 szintes Turbó Angol Mondattárat már meg sem említem, azt majd úgyis meglátod, amikor először megnyitod a LAB-et. 

Tehát ebbe a HATALMAS kincsesbányába kukkanthatsz be most ingyenesen 7 azaz hét darab napon keresztül, de vigyázat!

A bekukkantáshoz el fogjuk kérni a fizetési adataidat, mert amint most látod te is, ezt a mennyiségű anyagot 7 nap alatt lehetetlen feldolgozni. A 7 próbanap után (hacsak nem mondod le valamilyen furcsa okból a hozzáférésed), egy kedvezményes, havi 6.990 forintos áron használhatod a LAB-et, ameddig csak minden csepp tudást ki nem facsartál belőle, és feketeöves tanulóvá nem váltál, esetleg meglett a felsőfokú nyelvvizsgád / angoltanár lett belőled. 

Természetesen bármikor lemondhatod a hozzáférésed, nincs hűségidő, csak írj egy emailt az info@dontpanicnyelviskola.com címre. 

A LAB a következő természetes lépés az angoltanulásod felturbózására a 180 nap alatt angolul elolvasása után, így remélem mindenképpen élni fogsz a lehetőséggel, hogy garantáltan feleannyi idő alatt megtanulj angolul, mint a többiek. 

Bekukkantok ingyenesen a LAB-be!