Vedd ki a részed Te is egy 50 milliárd dolláros iparágból!

Legyen a város legjobb angol nyelviskolája a Te nyelviskolád!

Érdekel a lehetőség, kérem a részleteket!

Miért érdemes Neked is Don’t Panic Angol nyelviskolát nyitnod?

Itt találkozhattál már velünk:

Érdekel a lehetőség, kérem a részleteket!

A nagy DPA díjátadó gála 2019

Vas Timi és Szedmák Balázs
a DPA alapítói

A Don’t Panic Angol Nyelviskola az ország legrugalmasabb oxfordi alapokra épülő beszédközpontú angol nyelviskolája, ahol a hallgatónk állítja össze az órarendjét, és nem kell heteket vagy akár hónapokat várni a csoport indulására. A Don’t Panic Angol Nyelviskolában megmutatjuk és megtanítjuk a hallgatóknak, hogyan fejlesszék rohamosan az angol beszédüket, hogy gátlások nélkül, magabiztosan és folyékonyan kommunikálhassanak angolul.

A Don’t Panic szembeszáll az elavult nyelvoktatási módszerekkel, és közvetítő nyelv (a hallgatók anyanyelve, jelen esetben a magyar) használata nélkül kizárólag angolul folyik a nyelvoktatás ezzel rakétasebességre kapcsolva a hallgatók angol nyelv elsajátítását.

Ezen kívül az ország egyetlen hybrid angolnyelvtanfolyama is a miénk. A Don’t Panic Angol név hallatán az angoltanulók azonnal tudják, hogy nem szavak magolásával és véget nem érő tesztek töltögetésével fog nálunk megtanulni angolul. Minden offline és online tananyagunk saját fejlesztés, amit 5 éven keresztül 30+ angoltanár segítségével alakítottunk ki és tettünk egyedivé.

Érdekel a lehetőség, kérem a részleteket!

ENNYI DIÁK NEM TÉVEDHET

0
nyelviskola országszerte
0+
nyelviskolai hallgató
0%
hallgatói elégedettség
0
nempánikoló Facebook követő

A Forbes magazin 2020 januári számában is találkozhattál velünk

Kiemelten keressük partnereinket a következő városokban:

Miskolc

Nyíregyháza

Pécs

Zalaegerszeg

Eger

Szombathely

Szolnok

Sopron

Nagykanizsa

Esztergom

Érdekel a lehetőség, kérem a részleteket!

Belevágnál?

Mi már kikísérleteztük a legjobb eszközöket, felépítettünk egy bomba módszertant és saját tantervet, és évek óta sikeresen építünk egy nagyszerű csapatot.

A Don’t Panic Angol mára egy olyan brand-dé nőtte ki magát, ami még az ország határain is túl mutat, és ismerősen cseng magyar anyanyelvű beszélők között. Célunk az, hogy ez világszinten is elismert márka legyen. Ötvenezres követő táborunk csak arra vár, hogy országszerte megnyíljanak iskoláink.

A Don’t Panic Angol franchise nyelviskola hálózat célja az, hogy az ország minden szegletébe eljusson ez a modern és innovatív nyelvtanulási módszer, és mindenkinek legyen esélye és lehetősége stressz- és unalommentesen megtanulni angolul folyékonyan, és magabiztosan beszélni.

Érdekel a lehetőség, kérem a részleteket!

Ha szeretnél tanulni marketinget, üzletvezetést, ügyfélkezelést és menedzsmentet a nyelvoktatás területén; készen állsz a fejlődésre és a munkára; ha szeretnél önállóan de mégis csapatban dolgozni; ha kitartó és eltökélt vagy, akkor neked tudunk segíteni.

Ha szeretsz dolgozni, ebben a rendszerben kiváló sikereket érhetsz el! Legyen a Te nyelviskolád a város legsikeresebb nyelviskolája!

Érdekel a lehetőség, kérem a részleteket!

Copyright © 2019 Don’t Panic Angol franchise
Don’t Panic Angol Nyelviskola
1115 Bartók Béla út 92-94. 1. emelet
franchise@dontpanicnyelviskola.com
KARRIER