Vedd ki a részed Te is egy 50 milliárd dolláros iparágból!

Miért érdemes Neked is Don’t Panic Angol nyelviskolát nyitnod?

Az iskolák már az első hónapban nyereségesek: alacsony kockázat és a magas nyereség.

A befektetés rövid idő alatt térül meg: 6-8 hónap.

Országosan és a világon is ismert márka a magyar anyanyelvűek között: már 42 országban vagyunk jelen.

Dinamikusan fejlődő hálózat: 10 hónap alatt 4 nyelviskola országszerte.

Olyan „terméket” árulunk, ami hasznos, és óriási igénnyel bír. A nyelvoktatási piac mára már egy 50 milliárd dolláros businessé nőtte ki magát.

A franchise központ levesz minden terhet a válladról profi csapatával az üzlethelyiség kiválasztásától kezdve a marketingig: kiválasztjuk és elhozzuk az iskoládba a legjobb angoltanárokat és oktatásszervező munkatársakat, a nyelviskola arculati elemeit is az üzlethelyiségbe szállítjuk és személyre szabottan neked alakítjuk ki; a központi és egységesített marketing rendszer lévén neked nem kell kitanulnod a különböző hirdetési platformokat, így több időd jut az ügyfelekre és az iskolavezetésre, miközben folyamatosan jönnek be az új diákok az iskoládba.

 13 e-learning tanfolyammal támogatjuk meg a diákok nyelviskolai angoltanulását (5 év alatt, 20 tanárral, 30M forintból fejlesztettük).

A franchise központ jövőbe látó ötletei, tervei biztonságot adnak.

Portfóliónk igen sokrétű: 8 éves kortól egészen 60+ éves korig lefedi a célpiacot. A junior és tini angoltanfolyamoktól kezdve, a felnőtteknek szóló beszédfejlesztő tanfolyamokon át, a nyelvvizsgafelkészítőkig és nyári intenzív táborokig.

A Don’t Panic Angol Nyelviskola az ország legrugalmasabb oxfordi alapokra épülő beszédközpontú angol nyelviskolája, ahol a hallgatónk állítja össze az órarendjét, és nem kell heteket vagy akár hónapokat várni a csoport indulására. A Don’t Panic Angol Nyelviskolában megmutatjuk és megtanítjuk a hallgatóknak, hogyan fejlesszék rohamosan az angol beszédüket, hogy gátlások nélkül, magabiztosan és folyékonyan kommunikálhassanak angolul.

A Don’t Panic szembeszáll az elavult nyelvoktatási módszerekkel, és közvetítő nyelv (a hallgatók anyanyelve, jelen esetben a magyar) használata nélkül kizárólag angolul folyik a nyelvoktatás ezzel rakétasebességre kapcsolva a hallgatók angol nyelv elsajátítását.

Ezen kívül az ország egyetlen hybrid angolnyelv-tanfolyama is a miénk. A Don’t Panic Angol név hallatán az angoltanulók azonnal tudják, hogy nem szavak magolásával és véget nem érő tesztek töltögetésével fog nálunk megtanulni angolul. Minden offline és online tananyagunk saját fejlesztés, amit 4 éven keresztül 20+ angoltanár segítségével alakítottunk ki és tettünk egyedivé.

Kiemelten keressük partnereinket a következő városokban:

Győr

Debrecen

Pécs

Nyíregyháza

Zalaegerszeg

Eger

Miskolc

Kecskemét

Szombathely

Szolnok

Tatabánya

Sopron

Veszprém

Kaposvár

Nagykanizsa

Dunaújváros

Szeretnéd megismerni csapatunkat? Akkor tarts velünk és nézd meg videónkat!

Belevágnál?

Mi már kikísérleteztük a legjobb eszközöket, felépítettünk egy bomba módszertant és saját tantervet, és évek óta sikeresen építünk egy nagyszerű csapatot.

négy nyelviskola országszerte: Budapest, Érd, Szeged, Székesfehérvár

7000 boldog ügyfél

több, mint 20 féle nyelviskolai és e-learning angol tanfolyam

1 franchise díj (a Nemzetközi Franchise Szövetség amerikai NextGen in Franchising las vegasi versenyében a 20 győztes egyike)

50 000 Facebook követő

1 000 000+ Youtube-megtekintés

a legnagyobb magyar angoltanulói Instagram-közösség

Don’t Panic Angol Nyelviskola

Tudod mi garantálja a közös sikerünket? 

A Don’t Panic Angol mára egy olyan brand-dé nőtte ki magát, ami még az ország határain is túl mutat, és ismerősen cseng magyar anyanyelvű beszélők között. Célunk az, hogy ez világszinten is elismert márka legyen. Ötvenezres követő táborunk csak arra vár, hogy országszerte megnyíljanak iskoláink.

A Don’t Panic Angol franchise nyelviskola hálózat célja az, hogy az ország minden szegletébe eljusson ez a modern és innovatív nyelvtanulási módszer, és mindenkinek legyen esélye és lehetősége stressz- és unalommentesen megtanulni angolul folyékonyan, és magabiztosan beszélni.

Franchise partnereink rólunk…

Székesfehérvár

Érd

Szeged

Ha szeretnél tanulni marketing, üzletvezetés, vevőkezelés vagy a nyelvoktatás területén; készen állsz a fejlődésre és a munkára; ha szeretnél önállóan de mégis csapatban dolgozni; ha kitartó és eltökélt vagy, akkor neked tudunk segíteni.

Ha szeretsz dolgozni, ebben a rendszerben kiváló sikereket érhetsz el! Legyen a Te nyelviskolád a város legsikeresebb nyelviskolája!

Copyright © 2018 Don’t Panic Angol franchise
1113 Budapest, Bartók Béla út 92-94. 1. emelet
budapest@dontpanicnyelviskola.com
+36 70 397-9168