Vegye ki a részét egy folyamatosan fejlődő iparágból!

ELŐNYÖK

Az iskolák már az első hónapokban nyereségesek tudnak lenni: alacsony kockázat és a magas nyereség. A befektetés rövid idő alatt térül meg: 12-20 hónap.

Országosan és a világon is ismert márka a magyar anyanyelvűek között: már 42 országban vagyunk jelen.

Országosan elérhetőek bárhonnan az online tanfolyamok és kurzusok, 8 iskolában pedig személyesen is tudnak tanulni a hallgatóink.

 

A franchise partnerré válás lépései

A franchise partnerré válás lépései

Űrlap kitöltése

Kapcsolatfelvétel, személyes találkozó előtti egyeztetés

Személyes találkozó

Ajánlat elfogadása

Szerződéskötés, együttműködés feltételeinek elfogadása

Know how átadása

Kiválasztott városban helyszín keresés

Helyszín felkészítése, iskolává alakítása

Csapat toborzása

Oktatásokon való sikeres részvétel

Megnyitás

Don't Panic, a nyelvoktatási piac virágzik

Olyan „terméket” árulunk, ami hasznos, és óriási igénnyel bír. A nyelvoktatási piac mára már egy 50 milliárd dolláros businessé nőtte ki magát. E-learning tanfolyamokkal támogatjuk meg a diákok nyelviskolai angoltanulását (5 év alatt, 20 tanárral, 30M forintból fejlesztettük). Portfóliónk igen sokrétű: 8 éves kortól egészen 60+ éves korig lefedi a célpiacot. A junior és tini angoltanfolyamoktól kezdve, a felnőtteknek szóló beszédfejlesztő tanfolyamokon át, a nyelvvizsgafelkészítőkig és nyári intenzív táborokig.

0
ALAPÍTVA
0
AKTÍV DIÁK
0
FACEBOOK KÖVETŐ

A Don’t Panic Angol Nyelviskola az ország legrugalmasabb oxfordi alapokra épülő beszédközpontú angol nyelviskola hálózata.

A hallgatóink állítják össze a saját órarendjüket, és nem kell heteket vagy akár hónapokat várniuk a csoport indulására. A Don’t Panic Angol Nyelviskolában megmutatjuk és megtanítjuk a hallgatóknak, hogyan fejlesszék rohamosan az angol beszédüket, hogy gátlások nélkül, magabiztosan és folyékonyan kommunikálhassanak angolul.

A Don’t Panic szembeszáll az elavult nyelvoktatási módszerekkel, és közvetítő nyelv (a hallgatók anyanyelve, jelen esetben a magyar) használata nélkül kizárólag angolul folyik a nyelvoktatás ezzel rakétasebességre kapcsolva a hallgatók angol nyelv elsajátítását.

Ezen kívül az ország egyetlen Flexi angolnyelvtanfolyama is a miénk. A Don’t Panic Angol név hallatán az angoltanulók azonnal tudják, hogy nem szavak magolásával és véget nem érő tesztek töltögetésével fog nálunk megtanulni angolul. Minden offline és online tananyagunk saját fejlesztés, amit 5 éven keresztül 30+ angoltanár segítségével alakítottunk ki és tettünk egyedivé.

A franchise központ levesz minden terhet a válláról

A franchise központ levesz minden terhet a válladról profi csapatával az üzlethelyiség kiválasztásától kezdve a marketingig: kiválasztjuk és elhozzuk az iskoládba a legjobb angoltanárokat és oktatásszervező munkatársakat, a nyelviskola arculati elemeit is az üzlethelyiségbe szállítjuk és személyre szabottan neked alakítjuk ki; a központi és egységesített marketing rendszer lévén neked nem kell kitanulnod a különböző hirdetési platformokat, így több időd jut az ügyfelekre és az iskolavezetésre, miközben folyamatosan jönnek be az új diákok az iskoládba. A franchise központ jövőbe látó ötletei, tervei biztonságot adnak.

Miért jó egy franchisehoz csatlakozni?

Gyakran Ismételt Kérdések

Nyíregyháza, Miskolc, Pécs, Szolnok, Kaposvár, Veszprém, Tatabánya, Szombathely, Kecskemét, Zalaegerszeg, Szekszárd, Békéscsaba, Eger

Nem szükséges. Az átadó minden szükséges ismeretet átad a tanároknak és a szakmai vezetőnek. A franchise partnernek még angolul tudnia sem elengedhetetlen követelmény.

Van lehetőség arra, hogy több iskolát üzemeltessen egy partner. Minden egység üzemeltetése egy jog melletti elköteleződést jelent.

Az iskola elindításáig több hét közös munka történik a központtal együtt. Nem csak a partneri oktatás elengedhetetlen, hanem a dolgozóké is.

Franchise egy visszterhes üzleti modell, amely kockázattal és díjfizetéssel jár a szerződés időtartama alatt. A Don’t Panic nem garantálja az értékesítés és a beruházás megtérülési szintjét. Értékesítési tervek dolgozhatók ki minden helyszín számára, az eredmény elsősorban a jogbérletbe vevő elkötelezettségétől és az együttműködés iránti nyitottságától függ.