Vállalati nyelvoktatás és Soft Skill

Képzések

Tanfolyamainkkal kollégái számára lehetővé teheti a magasabb tudásszint elérését, valamint a magabiztos kommunikáció elsajátítását angol nyelven.

A Don't Panic Angol küldetése

Hiszünk abban, hogy egy nyelvtanfolyam célja több annál, mint a magabiztos kommunikáció elsajátítása. Jelentős tapasztalattal bíró, nemzetközi mércével mérve is kimagasló tudással rendelkező tanáraink a beszédközpontú órákon szakmailag támogatják diákjaikat, akik a rendelkezésre álló idő 80%-át aktív beszélgetéssel töltik, amely során számos egyéb készséget is fejlesztünk az órák során.

Kommunikáció fejlesztés

Konfliktuskezelés​ elsajátítása

Jobb kooperációs készség​

Egyszerűbb kapcsolatteremtés ​

Üzleti szituációkban is fellelhető helyzetek kezelése​

A jelenlegi, izoláltabb környezetben ezek a képességek állandó törődést igényelnek a munkahelyeken is. A nemzetközi üzleti életben való helytállás pedig alapvetően megköveteli ezen készségek szinten tartásán túl, azok folyamatos fejlesztését is.

Mit nyújt a Don't Panic a vállalati képzések során?

Képzési tanácsadás

Megismerjük a pontos igényeket, és a kitűzött célokat. Ezekhez igazítjuk a képzés hosszát, típusát, itt dől el, hogy inkább az egyéni, vagy a csoportos képzési forma lehet ideális a kollégák és a vállalat számára.

Szintfelmérés

A pontos eredmény érdekében két lépcsőben történik a szintfelmérés, ahol  első alkalommal egy 15-20 perces teszt kitöltésére kerül sor, míg másodjára egy beszélgetés során mérjük fel a nyelvi készségeket a szakmai vezetőnkkel online vagy személyesen. 

Tesztek és visszamérések

Rendszeresen mérjük a haladást. A belépő szinthez képest 50 óránként visszamérjük a tudást, felmérjük, hogy minden rendben halad, vagy szükség van beavatkozni a fejlődésbe. A szintfelmérő mellett egy értékelést is készítünk a hallgatóról az őket oktató tanáraink segítségével. Ezt megküldjük a HR vagy a megjelölt vállalati kapcsolattartó részére.

A képzéseink tankönyvi moduljának zárásaként modulzáró teszteket is elvégeznek a hallgatók, így követve a saját haladásukat.

Dedikált kapcsolattartás

Nálunk minden vállalati ügyfelünk részére a szerződéskötést, a pénzügyi elszámolásokat, az egyéb riportok elkészítését a számára kijelölt, saját kapcsolattartó végzi el.

A Don't Panic által nyújtott képzések vállalatok számára

3

Általános képzés

Hétköznapi beszédtémák, hétköznapi szereplőkkel, ismerősökkel, barátokkal, munkatársakkal, partnerekkel. Elsődleges cél a kommunikációs készségfejlesztés. Hallgatóink a képzés során megtanulnak udvariasan fogalmazni és képesek lesznek magabiztosan reagálni a váratlan helyzetekben is. Olyan beszédtémákban is otthonosan mozognak majd, melyek az anyanyelvi tudással rendelkezők számára is tartogat olykor meglepetéseket. A tanfolyamon elsajátítják a komfortzónán kívüli angol nyelvi kommunikációs szituációk kezelését. Megnyílik az út a sikeres nyelvvizsga felé. Természetesen egyénfüggő a ráfordított idő, mely szükséges egy-egy nyelvi szint elsajátításához. Heti 2 alkalom 6 hónapon át a tapasztalatok szerint átlagos haladási ütem egy szint teljesítéséhez.
2

Business képzés

Hétköznapiasan szólva üzleti, munkahelyi angol nyelvi képzés. Mégis mitől más, mint az általános tanfolyam? Fókuszáltabb eredményesebb munkavégzés akár nemzetközi környezetben. A tanfolyam elvégzése után a kollégák képesek lesznek a nemzetközi meetingeken nemcsak hallgatóságként, hanem aktív résztvevőként jelen lenni. Szóban és írásban egyaránt magabiztosan kommunikálnak majd a külföldi partnerekkel és kollégáikkal a mindennapi munkához kapcsolódóan, akár szakmai kérdéseket illetően is. Tárgyalások, prezentációk elkészítésére és annak megtartására is képesekké válnak. Már ez a tanfolyam is tartalmaz a Soft Skill tréninghez hasonló kompetencia fejlesztő elemeket, hosszabban, részletesebben, nemcsak egy-egy készségre korlátozva.
Untitled design (4)

Soft Skill fejlesztés

Ezt a tanfolyamtípust a munkavállalók felől érkező kérések, igények indították el. Az angol nyelvet általánosságban már kiválóan használó kollégák számára szükségessé vált, hogy ezt a tudást a specializáltan munkahelyi szituációkban is magabiztosan használják. Ezek a tanfolyamok egy-egy készségre koncentrált, intenzív programok. Egy Soft Skill csomag tartalma 5x60 perc tanóra.
  • Prezentációs technikák
  • Nemzetközi meeting, idegen nyelvi kapcsolatteremtés
  • Telefonos megbeszélés angol nyelven
  • Grafikon elemzés, riportálás
  • Tárgyalástechnika, érvelési-, szakmai készség fejlesztés
  • Értékesítési technikák angol nyelvi környezetben

Ingyenes konzultáció

Többet szeretne tudni tanfolyamainkról? Töltse ki űrlapunkat, hogy vállalati referensünk felvehesse Önnel a kapcsolatot, és az igények pontosabb megismerése után személyre szabott ajánlatot készíthessen Önnek! Ez a megbeszélés tájékoztató jellegű, így nem jár további kötelezettséggel.

Nyelviskolánk szervező csapata

Akik az együttműködés során minden erejükkel azon fognak dolgozni, hogy a képzés ne csak kiemelkedően sikeres legyen, de gördülékeny is bármely folyamatát tekintve.

Hermer László

Tulajdonos

Juba-Nagy Ágnes

Országos hálózati szakmai vezető

Szilágyi Edina

Országos Sales Manager

Ölschléger Blanka

Operatív vezető

Kapcsolatfelvétel

Kérjük töltse ki az alábbi néhány adatot, hogy gyors képet kapjunk a felmerülő képzési igényeikről. Kérjük, töltse ki a következő mezőket, hogy kollégánk mielőbb felvehesse Önnel a kapcsolatot!
Kapcsolatfelvétel

Cégek, akik már minket választottak:

aegon
aliaxis
argonsoft
eutaf (1)
gf factor
gls
GTC
hrm
keler
knorr-bremse
lesaffre
medicover
nn
opel
otthon centrum
partnertech
vodafone
telekom