📣 25.000Ft értékű csoportos beszédóra ajándékba beiratkozásod mellé 09.04-15. között!

nap
óra
perc
mp

Te helyes módszerrel tanulod az angol beszédet?

A cikk hossza: 2 perc

Ha helyes módszerrel tanulod az angol beszédet, és nem csak szavakat magolsz, akkor lesz egy pár dolog, amit észre fogsz venni.

✅ Az első az, hogy amikor megtanulsz egész mondatokban beszélni, elkezdik megérteni a beszéded és meg tudod oldani azokat a problémákat, amik az utazásaid során felmerülnek. Egész mondatokban beszélni és kérdezni gátlások nélkül az egyik legfontosabb kompetencia, amit egy nyelvtanulónak birtokolnia kell.

✅ A másik, amit észre fogsz venni, hogy a munkahelyen már téged fognak megkérni, hogy beszélj a külföldi ügyféllel és ez már nem fog számodra őrült frusztrációt eredményezni. Ez nyílt út lehet számodra az előléptetéshez, vagy a vállalkozásod külföldi terjeszkedéséhez. Vagy akár már bele fogsz merni vágni annak a visszautasíthatatlan ajánlatnak, amire eddig nemet mondtál volna az angol nyelvtudásod nélkül. Ehhez nem többet kell tanulnod, mint a korábbiakban, csak egy kicsit hatékonyabban.

💣 Viszont azt is el kell mondanom, ha ezt nem csinálod jól, ha nem fordítasz figyelmet a hatékony idegen nyelvi beszédfejlesztésre, akkor soha nem fogsz elérni arra a szintre, hogy frusztráció és stressz nélkül tudj kommunikálni angolul, és megértesd magad a munkádban vagy az utazásaid során. Lehet, hogy menekülsz majd azok elől a helyzetek elől, amik a te előrehaladásodat segítenék elő csak azért, mert félsz megszólalni angolul. Aztán lemondasz az egészről, és irigykedve nézed, ahogy egy kollégád vagy egy konkurensed aratja le a babérjaidat. Megragadsz egy pozícióban, amiből már nincs fejlődési lehetőség, és nem mersz változtatni folyékony angoltudás nélkül.

🚀 Tedd meg az első lépést és jelentkezz ingyenes szintfelmérőnkre a hozzád legközelebbi Don’t Panic nyelviskolába és tervezzük meg együtt a folyékony beszédhez vezető utadat. A Don’t Panic nyelviskolában stresszmentesen tanulhatsz angolul, beszédközpontú oktatási módszerünk hozzásegít ahhoz, hogy megtaláld a számításod a munka világában, akárhol is ér egy újabb lehetőség!

❗️Gyere el szeptember 4. és 15. között nyílt napjaink egyikére, és ismerkedj meg kurzusainkkal! Ha a helyszíni szintfelmérő után rögtön beiratkozol képzésünkre, most 5 ingyenes 90 perces csoportos órát adunk ajándékba 25.000Ft értékben.

Kattints és jelentkezz: www.dontpanicnyelviskola.com/nyelviskolaink

Ha tetszett, oszd meg ismerőseiddel is!

Vegyél részt egy ingyenes próbaórán bármelyik Don’t Panic Angol nyelviskolában vagy online!