SZERETNÉD FELTURBÓZNI AZ ANGOL SZÓKINCSEDET?

Eleged van, hogy nem érted az angol filmeket?  Szeretnél végre folyékonyabban beszélni? Vagy “csak” szeretnéd jobban érteni, mit mondanak angol anyanyelvű beszélgető partnereid?

EZEKBEN MIND A SZÓKINCSFEJLESZTÉS FOG NEKED SEGÍTENI!

Eljutottál odáig, hogy szókincset kell fejlesztened, GRATULÁLOK! Kialakítottam számodra egy olyan szókincsbővítő lehetőséget, amit napi 10-15 percben ki tudsz használni, hogy pontosan azokat a szavakat tanuld meg, amelyek most az aktív angol szókincsedből hiányoznak.

Tanulj az aktív angol szókincsedből hiányzó szavakat a saját szinteden a Turbó Angol Szókincs segítségével!

Fedezd fel a szinteden legszükségesebb angol szavak gyűjteményét! Hat kurzuskönyv teljes szókincse vár rád, könnyen emészthető és elsajátítható formában.

Tanulj a Turbó Angol Szókinccsel bárhol – egy okostelefonra van szükséged ahhoz csupán, hogy a várakozás közben eltöltött unalmas perceket hatékony angoltanulós idővé varázsolhasd!

Eddig is hatékony voltál, de most még tutira élvezni is fogod! A memóriajáték biztosan a kedvenced lesz, és amellett, hogy sorra döntögetheted a saját rekordod, valóban fejleszted is az angol szókincsed!

Az alábbi 5 teendőd van, ha végre nem szeretnél tök felesleges szavakat megtanulni és keresgélni a leginkább szükséges anyagokat:

1) Jelentkezz be a szintednek megfelelő Turbó Angol Szókincsbővítőbe (jelképes összegért, mert tényleg mindenkinek szüksége van rá).

2) Nyisd meg akár telóról akár a számítógépeddről a programot.

3) Ülj fel a metróra, várj egy barátodra, tegyél fel egy tésztát főni.

4) Unatkozz, vagy görgesd céltalanul a Facebookot… JA, NEM! Itt kell átállítanod a megszokást: nyomd be a programot a telefonodról, és fejleszd az angolod a holtidődben!

5) Érezd, ahogy játszva, szórakozva tanulod az újabbnál újabb szavakat és kifejezéseket.

Amúgy a Turbó Angol Szókincs ennél sokkal több.

Amit az előbb mutattam, csupán egy szeletét jelenti ennek a szókincsbővítő anyagnak. Valójában ez egy játékos applikációba feltöltött TANKÖNYV. Brr, ezt eddig nem akartam elárulni, mert sokan már a tankönyv szó hallatán is rosszul lesztek. A valósághoz azonban hozzátartozik, így elmondom: fogtunk 6 darab angolkönyvet, és az összes ismeretlen szót kigyűjtöttük, majd belepakoltuk egy nyelvtanuló programba. Távolról se néz ki angolkönyvnek, ugye?

6 nyelvi szint anyagát megkapod, na de melyik nyelvi szint lesz neked a tökéletes kezdés?

Mostmár mindent tudsz!

Válassz fizetési konstrukciót, kedvezményekkel!

Válassz konstrukciót!

A havi csomag díja 1.990 forint. Minden forduló hónapon automatikusan teljesül a fizetés. Előfizetésed bármikor lemondhatod. 

A 6 havi csomag díja 9.990 forint. Így 1.950 forintot spórolsz. 

Az éves csomag díja 17.990 forint. Így 5.890 forintot spórolsz. 

Kérdésed van?

Lehet, hogy itt megtalálod a választ:

Egy bankkártyás fizetést biztosító oldalra fogsz jutni. Amint befizetted a választott csomag díját, kapsz egy e-mailt, amiben megerősítjük a vásárlásod, automatikusan megkapod az e-mailt a belépő kódoddal. Ez a folyamat kb. 5-10 percet vesz igénybe.

Ha ennyi idő múltán nem érkezett meg az e-mail, kérlek ellenőrizd a “spam” mappád, törölj ki néhány felesleges e-mailt (mert elképzelhető, hogy tele a levelesládád és azért nincs helye megérkezni). Ha ezek sem segítettek, azonnal írj egy e-mailt az info@dontpanicangol.com-ra, és segítünk!

Természetesen, semmi akadálya. A tananyag online, így bárhol is vagy a világban, tudsz velünk tanulni. 

Igen.

A bankkártyás fizetést azért vezettük be, hogy megkönnyítse a vásárlásod és a mi munkánk is. Hisz ha nem kell a befizetések és tananyag hozzáférések kezelésére külön munkatársat foglalkoztatnunk, akkor Te a tandíjad kifizetése után egyrészt azonnal hozzáférsz a tananyagodhoz (régen ez napokba telt), másrészt a tanfolyamaink árát is alacsonyan tudjuk tartani. Ráadásul a bankkártyával történő online fizetéssel semmilyen költséged nem keletkezik!

Azonnal. Fizetés után automatikusan érkezik az e-mail a Turbó Angol belépési infóiddal. Ezután rögtön el is tudod kezdeni használni, illetve néhány napon belül a számlád is megkapod a vásárlásról.

Természetesen bármeddig, bármikor elérhető lesz a tananyag amíg fenntartod az előfizetésed. Ha megszünteted az előfizetést, a tananyaghoz sem fogsz tudni belépni.

Természetesen. Vállalkozásunk Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik.

Nyugodtan írj nekünk az info@dontpanicangol.com e-mail címre, és mindenben segítségedre leszünk néhány órán belül!

VÁRUNK SZERETETTEL A VÁLASZTÉKOS ANGOL SZÓKINCSŰ DIÁKJAINK KÖZÉ!

Go to Top