A szókincsbővítő füzeted úton van az e-mail fiókodba

MIT SZÓLNÁL MÉG EGY AJÁNDÉKHOZ?

INGYENES NYELVTAN FEJLESZTŐ TANANYAG

Regisztrálj 24 órán belül egy szinfelmérésre és tanácsadásra, ahol szakértőnk segítségével kialakítunk neked egy személyreszabott akciótervet az angol nyelvi céljaid eléréséhez. A tanácsadás és felmérés díját most elengedjük, hogy így segítsünk téged a helyes módszer megtalálásában.

Hogyan beszélj úgy, mint egy angol anyanyelvű?

  • mit ront el mindenki nyelvtan tanulás közben

  • miért találod nehéznek a nyelvtant

  • 4 lépéses módszer a nyelvtan beépítésére a beszédbe

IGEN, KÉREM!

Maradt kérdésed?

Itt összegyűjtöttük a legfontosabb válaszokat.

Egy űrlapot fogsz találni, ahol megadhatod az adataidat. A nevedre, e-mail címedre, telefonszámodra lesz szükség. Ezután nyelviskolánk munkatársa telefonon fog keresni téged, hogy egyeztessetek egy neked megfelelő időpontot a személyes tanácsadásodra szakértőnkkel.
A szintfelmérés során meg fogod kapni az eredményed, mely az első és legfontosabb lépés. Ez segít nekünk és neked is tisztán látni, hogy jelenleg hol tartasz, és mennyi idő illetve milyen eszközök szükségesek a nyelvi célod eléréséhez. A tanácsadás során szakértőnk felvázol neked lehetséges módszereket, amelyekkel eléred az angol nyelvi célod, majd közösen kiválasztjátok a számodra aktuálisan legmegfelelőbbet. Ez lehet akár egy beszédközpontú nyelvtanfolyam, egy online (akár pár ezer forintos) oktatóanyag, vagy akár egy komplex, hosszútávú nyelvtanuló csomag.
Nincs. A szintfelmérés és tanácsadás teljesen ingyenes, mint ahogy a nyelvtan fejlesztő tananyag is, amennyiben megjelensz az előre egyeztetett időpontban a tanácsadásodon.
Szeretnénk elérni, hogy minél több ember beszéljen angolul Magyarországon. Ehhez nem rettenünk vissza az ingyenes munkától, hogy minél többeknek adjunk iránymutatást a helyes és hatékony nyelvtanuláshoz. Tudjuk, hogy az angol nyelvtudás pénztárcától függetlenül mindenkinek elengedhetetlen, így próbáljuk egy szintfelmérővel egybekötött tanácsadással mindenki számára megtalálni a lehetőségeihez mérten legjobb módszert.
A nyelvtan fejlesztő ajándékot megkapod, ha az előre egyeztetett időpontodban részt veszel a tanácsadáson.
Egy, a tankönyvkiadónk által elkészített rendkívül alapos "nyomkodós" teszt vagy egy szaktanár segítségével behatároljuk, hogy jelenleg mely szinten áll a nyelvtudásod a Közös Európai Referenciakeret szerint. Erről a besorolásról ITT olvashatsz bővebben.
Nyelvtanulási szakértőnk kérdéseket tesz fel neked az angoltanulási háttereddel, céljaiddal, félelmeiddel, gátlásaiddal és szükségleteiddel kapcsolatban. Ezután felvázol neked néhány lehetséges utat, amin el tudtok indulni az áhított angoltudás elérésének érdekében. Nincs semmilyen kötelezettséged, csupán azt mérlegelni, hogy a segítségünkkel végre tényleg egy személyreszabott rendszerben szeretnél-e tanulni, amelynek sikerességére pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.