Professzionális szótanuló vagy!

De szoktál esetleg…

a) azon töprengeni, hogy a megfelelő szavakat tanulod-e?

b) félni, hogy elfelejted amit nem használsz?

c) ezek miatt frusztráltnak érezni magad?

Eljutottál odáig, hogy szókincset kell fejlesztened, és már nagyon ügyes vagy. Ezért én kialakítottam számodra egy olyan szókincsbővítő lehetőséget, amit napi 10-15 percben ki tudsz használni, hogy pontosan azokat a szavakat tanuld meg, amelyek most az aktív angol szókincsedből hiányoznak.

Tanulj az aktív angol szókincsedből hiányzó szavakat a saját szinteden a Turbó Angol Szókincs segítségével!

Fedezd fel a szinteden legszükségesebb angol szavak gyűjteményét! Egy kurzuskönyv teljes szókincse vár rád, könnyen emészthető és elsajátítható formában.

Tanulj a Turbó Angol Szókinccsel bárhol – egy okostelefonra van szükséged ahhoz csupán, hogy a várakozás közben eltöltött unalmas perceket hatékony angoltanulós idővé varázsolhasd!

Eddig is hatékony voltál, de most még tutira élvezni is fogod! A memóriajáték biztosan a kedvenced lesz, és amellett, hogy sorra döntögetheted a saját rekordod, valóban fejleszted is az angol szókincsed!

Az alábbi 5 teendőd van, ha végre nem szeretnél tök felesleges szavakat megtanulni és keresgélni a leginkább szükséges anyagokat:

1) Töltsd le a szintednek megfelelő Turbó Angol Szókincset (jelképes összegért, mert tényleg mindenkinek szüksége van rá).

2) Pakold rá a telefonodra az appot és a hanganyagot (ebben fogok segíteni – amint megkapod a Szókincset e-mailben).

3) Ülj be a kocsiba, fel a metróra, vagy akár egy kád vízbe.

4) Unatkozz, vagy görgesd céltalanul a Facebookot… JA, NEM! Itt kell átállítanod a megszokást: nyomd be az applikációt a telefonodról, vagy hallgass egy fejezetet a Turbó Angol Szókincs hanganyagból.

5) Érezd, ahogy játszva, szórakozva tanulod az újabbnál újabb szavakat és kifejezéseket.

Amúgy a Turbó Angol Szókincs ennél sokkal több.

Amit az előbb mutattam, csupán egy szeletét jelenti ennek a szókincsbővítő anyagnak. Valójában ez egy játékos applikációba feltöltött TANKÖNYV. Brr, ezt eddig nem akartam elárulni, mert sokan már a tankönyv szó hallatán is rosszul lesztek.

A valósághoz azonban hozzátartozik, így elmondom: fogtunk 6 darab angolkönyvet, és az összes ismeretlen szót kigyűjtöttük, majd belepakoltuk egy applikációba. Távolról se néz ki angolkönyvnek, ugye?

Meg is mutatom, hogy miket tud még a Turbó Angol Szókincs, ebben a videóban:

Na de melyik nyelvi szint lesz neked a tökéletes?

Mostmár mindent tudsz!

Válaszd ki a szintednek megfelelő Turbó Angol Szókincset, melyhez jár az ajándék HANGANYAG!

VÁLASSZ SZINTET

KÉREM A KEZDŐ CSOMAGOT!
KÉREM AZ ÚJRAKEZDŐ CSOMAGOT!
KÉREM AZ ALAPFOK CSOMAGOT!
KÉREM AZ ALAPFOKTÓL KÖZÉPFOKIG CSOMAGOT!
KÉREM A KÖZÉPFOK CSOMAGOT!
KÉREM A FELSŐFOK CSOMAGOT!

TÖBB SZINTET IS KÉRNÉL EGYSZERRE?

2 szintet szeretnék vásárolni 10.990 forintért a 13.980 forint helyett

KÉREM A 2 SZINTET!

3 szintet szeretnék vásárolni 17.990 forintért a 20.970 forint helyett

KÉREM A 3 SZINTET!

VAGY EGYE FENE

Kérem mind a 6 szintet 25.000 forintért!

KÉREM AZ ÖSSZES SZINTET!

Ennyi ideig lesz érvényes ez az ajánlat számodra:

(bár szerintem 3 perc is elég eldönteni, hogy szeretnél-e végre profin szókincset bővíteni)

Kérdésed van?
Lehet, hogy itt megtalálod a választ:

Egy bankkártyás fizetést biztosító oldalra fogsz jutni. Amint befizetted a 6.990 forintot, kapsz egy e-mailt, amiben meg kell erősítened a vásárlásod a “Confirm my subscription” gombra kattintva. Ezután automatikusan megkapod az e-mailt a belépő kódoddal és a hanganyagoddal. Ez a folyamat kb. 5-10 percet vesz igénybe.

Ha ennyi idő múltán nem érkezett meg az e-mail, kérlek ellenőrizd a “spam” mappád, törölj ki néhány felesleges e-mailt (mert elképzelhető, hogy tele a levelesládád és azért nincs helye megérkezni). Ha ezek sem segítettek, azonnal írj egy e-mailt az info@dontpanicangol.com-ra, és segítünk!

Természetesen, semmi akadálya. A tananyag online, így bárhol is vagy a világban, tudsz velünk tanulni.  

Igen.

A bankkártyás fizetést azért vezettük be, hogy megkönnyítse a vásárlásod és a mi munkánk is. Hisz ha nem kell a befizetések és tananyag hozzáférések kezelésére külön munkatársat foglalkoztatnunk, akkor Te a tandíjad kifizetése után egyrészt azonnal hozzáférsz a tananyagodhoz (régen ez napokba telt), másrészt a tanfolyamaink árát is alacsonyan tudjuk tartani. Ráadásul a bankkártyával történő online fizetéssel semmilyen költséged nem keletkezik!

  PCI DSS tanúsítványunk

 SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?

Keress minket emailben bármikor: info@dontpanicangol.com

Azonnal. Fizetés után automatikusan érkezik az e-mail a Turbó Angol belépési infóiddal. Ezután rögtön el is tudod kezdeni használni, illetve néhány napon belül a számlád is megkapod a vásárlásról.

Természetesen bármeddig, bármikor elérhető lesz a tananyag! Nem szűnik meg, nem fogom elvenni tőled a hozzáférést. Akár évek múlva is tudsz vele tanulni. De reméljük, nem halogatod odáig! 🙂

Természetesen. Vállalkozásunk Magyarországon bejegyzett és a magyar törvények szerint működik.

Nyugodtan írj nekünk az info@dontpanicangol.com e-mail címre, és mindenben segítségedre leszünk néhány órán belül!

VÁRUNK SZERETETTEL A VÁLASZTÉKOS ANGOL SZÓKINCSŰ DIÁKJAINK KÖZÉ!