május 24–26.


DON’T PANIC ENGLISH RETREAT

Gyere velünk háromnapos magyarelvonó kúrára, Hawaii-ra (na jó, Gárdonyba), ahol a legdurvább angoltudás koktélokat keverjük neked a medence partján!

A DPA korszakalkotó hétvégi angoltábora, a tőlünk megszokott hangulattal

Hogyan tudod átélni legédesebb álmaid nyaralását?

VITAL HOTEL NAUTIS SUPERIOR ****

Tudom, hogy mindenhonnan azt hallod, hogy vedd magad körül az angollal, de kínált erre már neked valaki egy épkézláb lehetőséget?

Remegve foglalod le a repjegyedet, mert külföldön biztosan angolul kell majd beszélned. Elgondolkozol, hogy vajon megéri-e egyáltalán ez a rengeteg stressz egy nyaralás miatt. Az alapvető szituációkat sem próbáltad még elégszer – még tanórai keretek között sem, nemhogy élesben. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy milyen jó lenne összehaverkodni külföldiekkel – de magabiztos angoltudás hiányában ez is csak egy álom marad.

Hogyan érjük el, hogy körbevedd magad az angollal?

Megteremtettük neked azt az egyedülálló környezetet, ahol az angoltanulás tényleg csupa Hawaii – dizsi – napsütés. Megmutatjuk neked azokat a szituációkat, amelyek birtokában fekete öves nyaralóvá fogsz válni. Az itt kialakított zárt, angol nyelvű környezetnél biztonságosabban még sosem próbálgathattad a szárnyaid!

SOKAN KEZDENEK FOGYÓZNI A STRANDSZEZONTÓL CIDRIZVE – EBBEN AZ EDZŐTÁBORBAN VISZONT PONT HIZLALNI FOGJUK AZ ANGOLTUDÁSODAT!

Számtalan hallgatónk sirámait hallgattuk végig, de már nem bírtuk tovább! Elhoztuk neked a külföldi nyaralások legprofibb szimulációját. Pontosan tudjuk, hogy milyen eszközökkel tudunk téged kilökni a komfortzónádból – miközben végig biztonságban leszel. A hallgatóink kérései és a szakmai tapasztalatunk ötvözése teszi ezt a magyarelvonó kúrát igazán egyedivé és hatékonnyá. Nem kell a nyelvtanári okoskodásokat hallgatnod, kizárólag a való életben szükséges angolt fogod gyakorolni – ahogy azt már tőlünk megszokhattad.

EZT AZ ANGOLTÁBORT AZÉRT MEREM ÚTTÖRŐ HATÉKONYSÁGÚNAK NEVEZNI:

valódi energiát fektettünk abba, hogy megismerjük és megértsük a te igényeidet

egy zárt, angol nyelvű környezetet hozunk létre, ahol még a hotel személyzete is benne van az összeesküvésben

Vas Timi évtizedes tapasztalatát, utazás iránti szeretetét és tanácsait ÉLŐBEN élvezheted

a kemény munka mellett gondoskodunk egy hiteles nyaralós hangulatról is, wellnessel, szombat esti bulival és rengeteg mókázással

Ha ezzel a három állítással NEM értesz egyet, ez a tábor NEM neked való:

  • Úgy gondolom, hogy ha egész nap angolul beszélek, át fog kattanni az agyam az angolul gondolkozásra.
  • Úgy gondolom, hogy ha hozzám hasonló érdeklődési körű emberekkel tölthetek el egy napot (akik angolul tanulnak, és szenvedélyük az utazás), biztosan jól fogom érezni magam.
  • Úgy gondolom, hogy ha egy biztonságos környezetben, angoltanári segítséggel begyakorolhatnám a nyaralós szituációkat, sokkal bátrabban mennék külföldre.

Most pedig bemutatom neked a nyaralás-szimulációs táborunk részleteit:

3 nap, 2 éjszaka a gárdonyi Vital Hotel Nautis Superior négycsillagos wellness-szállodában, tóra néző kétágyas szobában

A hotel személyzetét is megkértük arra, hogy a „nempánikolókkal” kizárólag angolul kommunikáljanak, így te élesben gyakorolhatod például a becsekkolást, ételrendelést, útbaigazítást és még sok mást is

Teljes ellátás: reggeli, ebéd és vacsora és korlátlan wellness használat

► VIGYETEK ENGEM IS!

Háromnapos intenzív angol beszédfejlesztés; 10 angolóra, workhopok és motivációs előadások Vas Timivel és a DPA krémjével

Szombat este gálavacsora és DPA csapatépítő buli kifulladásig, mert egy feles után mindig jobban megy az angol

Nyereményjáték és ajándékcsomagok és egy nagy meglepetés

Most pedig bemutatom neked a nyaralás-szimulációs táborunk részleteit:

3 nap, 2 éjszaka a gárdonyi Vital Hotel Nautis Superior négycsillagos wellness-szállodában, tóra néző kétágyas szobában – UPDATE: A három napos ottalvós jegy elfogyott, de napijegyet és szombati ottalvós jegyet még tudsz váltani!

A hotel személyzetét is megkértük arra, hogy a „nempánikolókkal” kizárólag angolul kommunikáljanak, így te élesben gyakorolhatod például a becsekkolást, ételrendelést, útbaigazítást és még sok mást is

Teljes ellátás: reggeli, ebéd és vacsora és korlátlan wellness használat

► VIGYETEK ENGEM IS!

Háromnapos intenzív angol beszédfejlesztés; 10 angolóra, workhopok és motivációs előadások Vas Timivel és a DPA krémjével

Szombat este gálavacsora és DPA csapatépítő buli kifulladásig, mert egy feles után mindig jobban megy az angol

Nyereményjáték és ajándékcsomagok és egy nagy meglepetés

Napijegyeket is tudsz választani!

(Bökj rá a kártyákra, és nézd meg mit kapsz!)

3 napos ottalvós - ELFOGYOTT!

89.990 Ft

05.24-05.26.

Ebben az all inclusive kategóriában minden benne foglaltatik, a szállás, az étkezés, a programokon való részvétel és még a búcsúpuszi is.

3 napos nem ottalvós

57.960 Ft

05.24-05.26.

Ha égsz a vágytól, hogy az összes programon együtt lehessünk, de nem szeretnél ott aludni, vagy elfogyott az ottalvós jegy, kitaláltunk számodra ezt a megoldást! A szombati ebéd és gálavacsora természetesen benne foglaltatik a fenti árban.

05. 24. PÉNTEK

Motivációs Előadás - 2.490 Ft

A nagy DPA sztori

Szedmák Balázzsal és Vas Timivel, a DPA alapítóival. Végre megtudhatsz néhány kulisszatitkot a Don’t Panic jelenségről!

05. 25. SZOMBAT

Három típusú jegyből választhatsz

A nagy DPA sztori

Típus 1: 9:00-16:00 beszédfejlesztő workshopok (13.990 Ft)

Típus 2: A fenti workshopok + wellness + gálavacsora és buli (33.990 Ft)

Típus 3: Minden az első két típusból + ottalvós (48.990 Ft)

05. 26. VASÁRNAP

12.990 Ft

05. 26. VASÁRNAP

9:00-11:00 Real Life English workshop Vas Timivel
11:15-11:45 Kaszás Péter előadása az angoltanulás pszichológiai hátteréről
12:00-13:00 Játék, móka, kacagás

Miért kerülnek ennyibe a jegyek?

Péntek

A DPA sztorit még sosem hoztuk nyilvánosságra. Olyan titkokat súgunk meg neked, amelyekből táplálkozva emberfeletti erőt tudsz kifejteni az angoltudásod tökéletesítéséhez. Az előadás ára jelképes (a terembérletet fedezzük belőle), mert szeretnénk, ha mindenkihez eljutna az üzenet, az az életérzés és motiváció, amivel a Don’t Panic Angol egy panellakásban tervezgetett édes álomból 6 nyelviskolát fenntartó, bivalyerős vállalkozássá nőtte ki magát. Gondold el, ugyanaz a motiváció, ami ekkora értéket teremtett, mit tenne a te angoltudásoddal? Értéke: felbecsülhetetlen.

Szombat

A teljes program:
9:00-10:30 első workshop – tanárok: Vas Timi, Váradi Andi és Juba-Nagy Ági
10:45-12:15 második workshop – tanárok: Vas Timi, Váradi Andi és Juba-Nagy Ági
12:15-13:15 közös ebéd
13:15-14:00 Hogyan legyen olyan pöpec az angol nyelvtanod, mint egy anyanyelvinek?
14:00-14:45 Hogyan NE tanulj angolulj? Avagy hogyan veszítsük el a motivációnkat 10 nap alatt?
15:00-15:45 Segítség, nem tudom megjegyezni az angol szavakat!
16:00-18:30 szabadfoglalkozás
18:30-00:00 gálavacsora, retróbuli dj-vel, bowling, billiárd, csocsó


Vas Timi már nem vállal oktatást – túlságosan leköti 6 nyelviskolája igazgatása. Kivételesen azonban elcsípheted egy legendás óráját, amivel kuriózumnak számítasz majd az angoltanulók körében. Angol anyanyelvi környezetben létezel egész nap, amit talán még sosem tapasztaltál meg. Egész nap kizárólag angolul fogsz beszélni és gondolkodni – az esti bulira már érezni fogod a fejlődést. Hát még az első koktél után!

Vasárnap

A Real Life English tananyagunk ára egyébként 19 990 Ft, azonban ezt most még megspékeltük azzal, hogy a tananyag megalkotója, Vas Timi fog téged végigkísérni rajta. Ebben a formában ez a tananyag nem elérhető, és soha nem is lesz – most van lehetőséged meghallgatni, egyszer az életben. Kaszás Péter pedig egy olyan hiánypótló előadást alkotott meg kifejezetten a tábor résztvevőinek, amely segít feltárni az angoltanulás (nyelvtanulás) pszichológiai hátterét. Szerintünk ezt az előadást minden angoltanulónak kötelező lenne meghallgatnia, de sajnos egyelőre csak ebben az egy időpontban fogjátok tudni élvezni.

Tudom, hogy vágysz arra, hogy angolul is profin le tudj zavarni olyan idegesítő szituációkat, mint a reklamálás, vagy az ételrendelés.

Ha eljössz a táborunkba, kioldjuk a gyomrodban lévő görcsöt, megváltoztatjuk a gondolkodásmódodat a magabiztos beszédeddel kapcsolatban, és pontosan azokat a mondatokat adjuk a szádba, amelyekre tényleg szükséged lesz. De ezt már tudod.

Elképzelted már azt is, hogy milyen büszke leszel magadra, amint koktélozgatva könnyedén elcsevegsz új barátaiddal angolul valahol külföldön. Fülig érő szájjal fogsz hazamenni a táborból. Izgatottan várod a következő nyaralásodat, ahol a tanultakat bevetheted a élesben is.

Azonban ezt sok más angoltanulónk is elképzelte már. Egyre telnek a napágyak, meg a jacuzziban is csak pár hely van már. Vas Timi sem bír el 60-nál több welcome drinket és Hawaii virágfüzér nyakláncot. Abban a pillanatban, hogy ezt írom, 46 szabad helyünk van még, mert a bevezető árú, ottalvós jegyeket pillanatok alatt elkapkodtátok. Mindezekből vond le te a konklúziót, de én a helyedben csipkedném magam.

Biztos neked való ez a tábor? Biztos megéri rászánni ezt az összeget?

Ha erre a kérdésre a fenti oldalon még nem kaptál választ, akkor most cseréljünk!

Válaszolj te nekem 2 egyszerű kérdésre!

Ráérsz május 24-26-ig?

Akarsz végre igazán angolul gondolkodni?

Ha a válaszod IGEN és IGEN, akkor biztosan neked való ez a tábor, és biztosan megéri rászánni ezt az összeget. Nyomj itt lent is egy IGEN-t, és ott tali!

Még mindig hezitálsz?

Tudod mit?

Akkor ne gyere!

De nekem ne gyere panaszkodni se, amikor látod
a temérdek képet Facebookon a csoporttársaidról
amint szalonspiccesen egy pelikán úszógumival a
nyakuk körül boldogan szorongatják a „3 napig csak
angolul beszéltem” kitüntető oklevelüket!

Még mindig hezitálsz?

Tudod mit?

Akkor ne gyere!

De nekem ne gyere panaszkodni se, amikor látod
a temérdek képet Facebookon a csoporttársaidról
amint szalonspiccesen egy pelikán úszógumival a
nyakuk körül boldogan szorongatják a „3 napig csak
angolul beszéltem” kitüntető oklevelüket!

GYIK:

Szervezés alatt áll egy sofőrszolgálat bevonása, amennyiben szeretnéd ezt igénybe venni, kérlek írj nekünk a tabor@dontpanicnyelviskola.com e-mail címre.

Bizony! Mivel ilyenre 5-6 éve nem volt példa, ha valaha szeretted volna átélni azt a tanítási stílust, amin alapulva létrejött ez a nyelviskola-birodalom, most adódott egy egyszeri lehetőség.

Május 7-ig tudunk jegyeket biztosítani, de azt sajnos nem tudjuk garatnálni, hogy lesz még szabad hely. 46 darab férőhelyünk van még mindhárom napra, és közel 7000 hallgatónk. Innentől a matek a te dolgod.

Ne félj, szintek szerint lesztek elosztva, így mindenki a saját komfortzónájának határait fogja keresgélni, nem a felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező hallgatókét.

  • workshop: hogyan haverkodjunk össze külföldiekkel, hogyan meséljünk a mi országunkról, hogyan beszéljünk a külföldi ország nevezetességeiről, hogyan kérjünk segítséget turistaként, hogyan nyújtsunk segítséget turistaként, stb.
  • workshop: repjegy foglalás, becsekkolás, reptéri szituációs játékok, hotelbe becsekkolás, hotelben előforduló szituációk, panaszkodás, reklamálás, szuvenír vásárlás, ételrendelés, stb.

Többet most nem árulunk el, hadd maradjon valami meglepetés is. Annyit azonban biztosra vehetsz, hogy a saját szinteden (még ha nagyon jól beszélsz is már angolul), rengeteget fogsz fejlődni a szituációs gyakorlataink és az angolul gondolkodó üzemmód hatására.

Természetesen! Ennél okosabb ötlet valójában nincs is. Hasonló gondolkodású és világlátású emberekkel együtt tölteni egy fenomenális hétvégét, amit még évek múltán is emlegetni fogtok? Ha kézzel-lábbal kapálódzol ellene, itt akkor is egy csomó új barátot szerzel majd.

A 3 napos ottalvós jegyeinkből összesen 3 db maradt. 60 fősre terveztük a tábort, és 46 darab szabad hely van ebben a pillanatban, ahogy írom ezt a sort. Ez valószínűleg már ma változni fog. Az egyetlen kivételt ezalól a péntek esti motivációs előadás képzi (A nagy DPA sztori), ott a terembe be tudunk tuszkolni akár 90 főt is, és legalább ennyien jó is lenne, ha jönnétek!

Természetesen, amennyiben a párod vagy gyermeked is táborozóként részt vesz a programokban. Ez a magyarelvonó kúra 18 év felettieknek szól, tehát ha már ilyen nagy a gyerkőc, nyugodtan jöhet, mert rendkívül hasznos dolgokat fog megtanulni. Szombaton 9:00-16:00-ig két egészen kiskorú azonban biztos lesz, bébiszitterestül, úgyhogy arra a napra bátran hozd a pöttömöket is.

Vedd rá valamelyik barátodat, vagy a legszimpibb csoporttársadat a DPA nyelvsuliból. Ha egyedül érkezel, akár keresünk neked egy szimpatikus hallgatót, akivel megosztoztok a szobán, de felár ellenében akár egyedül is lehetsz. Az lenne a cél, hogy annyi időt tölts a ébren a szobádban, amennyi egy angoltudással csurig telt, kellemesen lefáradt embertől kitelik. Tehát kb. 5 percet.

Fürdőruhát mindenképpen! A szálloda biztosít mindent a wellnesshez, amennyiben all inclusive szombati, vagy ottalvós jegyet vásárolsz. A gálavacsorára mi tuti kicsípjük magunkat, így ha szeretnél, te is hozz valami csinosabbat is.

Attól függően, hogy milyen ellátást és jegytípust vásároltál, elképzelhető, hogy érdemes valamekkora összeggel számolni költőpénz gyanánt. Ez a szombati, csak workshopokat magában foglaló jegytípusnál lehet különösen jellemző! Ennél a típusnál az ebéded te állod, ami lehet csomagolt is, de számolj azzal, hogy megkívánod a szálloda szuper ínycsiklandozó menüjét!

Ha szigorú és profi angoltanárainkat kérdeznéd, ők angyali mosollyal azt mondanák: IGEN! Még szerencse, hogy engem kérdeztél, mert én viszont ezt mondom: nyilván akkor jársz legjobban, ha minden általunk ajánlott programon részt veszel. Ha viszont te úgy érzed, hogy semmi sem lenne hatékonyabb az angoltudásod szempontjából, mint még 20 percet angolul dumálni a jacuzziban az egyik újonnan megismert haveroddal – ezt elnézzük neked.

3 okot látok arra, hogy miért ne gyere:

– Nem érsz rá május 24-26-ig.

– Nem szeretnél magabiztosan és fesztelenül intézkedni és beszélgetni amikor legközelebb külföldre mész.

– Nem akarod megtapasztalni, hogy milyen, amikor átkattan az agyad az angol beszédre.

Ha ezek közül bármelyik fennál, én sem javaslom, hogy gyere. Egyéb esetben ez a tábor PONTOSAN neked való, és várunk téged nagyon sok szeretettel!

Ha mindenképpen találkoznál Vas Timivel és a Don’t Panic Angol csapatával, de most éppen nem fér be a keretbe egy egész hétvégés banzáj, akkor egyértelmű a választás. A péntek esti előadást jelképes összegért, 2490 forintért hirdettük meg. Pontosan azért, mert azt szeretnénk, ha erre minél többen eljönnétek. Tehát várunk péntek este szeretettel, és a következő táborban remélem, mindegyik napon találkozunk!

Mivel ilyen közel van a tábor időpontja, sajnos nem tudjuk lemondásod esetén visszatéríteni a tábor költségét. A szálloda 50% kezdvezményt biztosít nekünk a szolgáltatásai árából a megadott létszám esetén, és mi is rengeteg meglepetéssel, ajándékkal és persze tanáraink jelenlétével is készülünk a fogadásodra, ami mind költség számunkra, ezeket pedig már jóval május 24. előtt kifizettük/megrendeltük, számítva rád.

A svédasztalos étkeztetés során a menükártyákon piktogramokkal tüntetik fel a különböző allergéneket. Viszont a szálloda konyháján készülnek glutén- és laktóztartalmú ételek. Indokolt esetben érdemes saját étellel is készülni. Ha konkrét kérdésed van ezzel kapcsolatban, és ennél konkrétabb válaszra van szükséged ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy gyere-e, itt elérsz minket: tabor@dontpanicnyelviskola.com.

Budapest felől:

Az M7-es autópályáról a 42-es csomópontban lehajtva kövesse a 7-es számú főutat, majd a gárdonyi vasútállomás előtt, a lámpás kereszteződésnél térjen le jobbra a parti út felé. A vasúti átjárót követően forduljon balra, majd az aluljárónál jobbra, a Holdfény sétányt követve érkezik meg a VITAL HOTEL NAUTIS **** – hoz.

Az M7-es autópálya 57-es csomópontjában lehajtva 10-15 perc alatt megközelíthető a szálloda. A 7-es számú főúton haladva 2-3 km után kanyarodjon balra a Velencei-tó felé. Agárd-Gárdonyt elérve haladjon egyenesen a parti úton, amíg a VITAL HOTEL NAUTIS **** feliratú táblát meg nem látja. Balra fordulva a Holdfény sétányon, jobb oldalon találja a VITAL HOTEL NAUTIS **** -t.

Székesfehérvár felől:

A 7-es számú főúton haladva, Gárdonyba érve az első lámpás kereszteződésnél forduljon balra a Kemping utcába, majd a vasúti átjáró után forduljon jobbra a Varsa utcára. A Varsa utca mentén 1200 méter után forduljon balra a Napfény utcába, melyen keresztül 600 méter után megérkezik a VITAL HOTEL NAUTIS **** parkolójához.

Távolság:

Budapest 50 km
Székesfehérvár 16 km

A kétszintes Wellnesscentrumban és Vitalitáriumban a következőket találod: kül- és beltéri élménymedence, jacuzzi, finn szauna, infra szauna, szanárium, gőzkabin, sókamra, élmény- és masszázszuhanyok, jégkút, tepidárium, kandallós pihenő, cardio terem. Elég menő, nem?

Maradt még kérdésed?

Írj nekünk a tabor@dontpanicnyelviskola.com email-címre.