EDDIGI LEGBRUTÁLISABB NYÍLT HETÜNK PROGRAMJAI

JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG

Melyiket választanád?

 • ingyenes angol nyelvi szintfelmérő

 • ajándék angol nyelvtan tananyag

 • ingyenes 90 perces online angolóra

Érdekel a nyílt nap!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy a május 11. és 16. közötti nyílt hetünkön ezt mind megszerezheted?

PRÓBÁLD KI KOCKÁZATMENTESEN RUGALMAS ONLINE ANGOLÓRÁINKAT

Az ország legjobb tanárai, rugalmas időbeosztás, beszédközpontú angolórák

 • mi igazodunk a TE időbeosztásodhoz, nem fordítva
 • nincs házi feladat, nincs könyv, csak színtiszta élő angol beszéd 90 percen keresztül
 • a Don’t Panic Angol az egyetlen nyelviskola Magyarországon ami több éves online oktatási tapasztalattal rendelkezik
 • ingyenes kipróbálási lehetőség vagy 100% pénzvisszafizetési garancia, hogy a döntésed kockázatát mi vállaljuk át
Érdekelnek a részletek!

MIT MONDANAK AZOK AKIK MÁR RÉSZT VETTEK ONLINE ANGOLÓRÁN?

ENNYI DIÁK NEM TÉVEDHET

0
nyelviskola országszerte
0+
nyelviskolai hallgató
0%
hallgatói elégedettség
0
nempánikoló Facebook követő

ITT VAN, HOGYAN JELENTKEZZ, HOGY MEGKAPJ MINDEN AJÁNDÉKOT

Mit kell tenned?

 1. Foglalj egy időpontot az ingyenes online szintfelmérődre a lenti gombra kattintva
 2. A szintfelmérő végén megkapod a nyelvtan turbózó ajándék tananyagodat e-mailben
 3. Ezután válaszd ki a szintednek megfelelő ajándék 90 perces online próbaóra időpontját
Időpontot foglalok!

A Don’t Panic Angol csapata kifejlesztett egy módszert, amit évek óta sikerrel alkalmazunk tanítványaink életében.

Hány állítás igaz rád az alábbiak közül? Ha legalább 2, mindenképpen érdekes lesz számodra az angoltanulási rendszerünk.

1. Kevés időm van, még most is.

2. Csak a kisgyermekem alvásidejében tudnék angolozni.

3. Mindig magyarul jutnak eszembe a szavak angol beszéd közben.

4. Egyszerűen nem merek megszólalni angolul, szinte pánikolok, ha mégis muszáj.

5. Csalódott vagyok, hogy annyi befektetett időt és pénzt dobhattam ki az ablakon, mert még mindig nem tudok angolul.

A NYÍLT NAPON VALÓ RÉSZVÉTEL EGY FORINTBA SEM KERÜL

Milyen extra meglepetés vár még rád?

 • az online próbaóra után kell csak döntened: ha tetszett, amit eddig láttál, szimpatikus az oktatási módszerünk és jól érezted magad a próbaórán, meg hatékonynak tartod az ingyenes tananyagot AKKOR választhatsz egy online nyelvtanfolyamot, amiben természetesen segítünk.
 • vár rád ezek után még egy extra meglepetés! Részt vehetsz egy 90 perces webinaron, ahol nemes egyszerűséggel megtanítunk téged angolul tanulni, hogy tutira semmi ne álljon a sikered útjába!
Részt veszek a nyílt héten!

ITT TALÁLKOZHATTÁL MÁR VELÜNK:

Kérdésed van? Tudunk bármiben segíteni?

Ha a lenti Gyakran Ismételt Kérdések közt nem találod a választ, bátran hívj minket, vagy írj nekünk e-mailt az alábbi elérhetőségeken:

06 30 158 2785

 kecskemet@dontpanicnyelviskola.com

GYIK

A nyílt héten való részvétel teljesen ingyenes. Az ajándék próbaóra után lesz lehetőséged választani tanfolyamaink közül, ha szimpatikus volt számodra tanítási módszerünk és úgy érzed, tudnál fejlődni az angolóráinkon.

 1. Kapsz egy visszaigazoló e-mailt a regisztrációd sikerességéről. Ebben az e-mailben találni fogsz egy linket, amelyen eléred a szintfelmérő tesztünket. Előfordulhat, hogy a spam vagy promóciók mappában landol, ezért érdemes azokat is megnézned, ha maximum 5 percen belül nem jön meg.  Kérünk, hogy ezt a tesztet 48 órán belül töltsd ki, és eredményedet juttasd el a nyelviskolába. Erről bővebben tájékoztatunk telefonon, és mindenben segítünk!
 2. Oktatásszervezőnk fel fog hívni telefonon az általad megadott számon 24 órán belül, de sok esetben 5-10 perccel a regisztráció után. Ő is meg fog kérni, hogy a szintfelmérőt mihamarabb, de legkésőbb 48 órán belül küldd vissza.
 3. Amikor beérkezett a szintfelmérőd eredménye, ismét fel fogunk hívni. Együtt kiválasztunk egy időpontot a szintednek megfelelő online próbaórádra. Mindent megbeszélünk, minden kérdésedben segíteni fogunk.
 4. Persze meg is jutalmazunk, hogy időben visszaküldted a szintfelmérőt és ezzel megkönnyítetted a munkánkat. Ha 48 órán belül beérkezik az eredményed, kapsz egy ajándék tananyagot, amellyel felturbózzuk a nyelvtanodat, hogy tuti sikerélményed legyen már az első órádon is!
 5. Ezek után nincs más hátra, mint részt venni az ingyenes online próbaórádon, és ne feledd – idáig még egyetlen forintot sem fizettél!

A nyílt hetet 2020. május 11. (hétfő) és május 16. (szombat) között tartjuk. Egészen május 16. szombatig tudsz jelentkezni, ezután azonban lezárjuk a regisztrációs lehetőséget és az ajándékok is elvesznek.

A beszédórák Skype vagy Zoom segítségével zajlanak. Ehhez vagy egy okostelefonra, tabletre, laptopra vagy PC-re lesz szükséged (ahol legalább van mikrofon, de ha webkamera is, akkor az a legszuperebb) és egy stabil internetkapcsolatra, ugyanis az órák online zajlanak. Ha segítségre van szükséged a fenti programok használatában, nyugodtan jelezd oktatásszervezőnknek, és mindent részletesen elmagyaráz és megmutat neked.

Minden alkalommal más és más hozzád hasonló, azonos célt kitűző angoltanulókkal pörgetitek fel a beszéded egy olyan beszédóra keretein belül kis létszámú (6-8 fős) csoportokban, ahol egy magasan kvalifikált, külföldi tapasztalattal rendelkező angoltanár egy rendkívül pontosan és precízen felépített stratégia és menetrend mentén csak és kizárólag angolul tartja az órát. Nem előfeltétele egyik óra a másiknak, az órák nem épülnek egymásra, így nem fogod a kapkodni a fejed, hogy miről maradtál le előzőleg.

1 – 8 fő. Maximum 8 fő vehet részt az órán, de 1 fővel is megtartjuk.

Nincsenek tankönyvek. A tanáraid küldhetnek videós anyagokat, vagy e-mailben kapsz kis “szeretetcsomagokat”.

A foglalási rendszerben / órarendben az órák mellett fel lesz tüntetve a tanár neve is, így ki tudod választani, hogy kihez szeretnél menni. Mi azt javasoljuk, hogy minél több tanárral tanulj, hogy változatos legyen számodra és minél több akcentushoz hozzászokj.