Fejleszd minden nyelvi készséged és tanulj meg rendesen angolul

English Academy tananyagunk egy Netflix előfizetés áráért komplex képzést nyújt számodra 

0
videós tanári magyarázat
0
új szó szintenként
0
mondat és kifejezés
0
teszt

Mit kapsz havi 4.990 forintért cserébe?

 1. 6 különböző nyelvi szint anyagát kapod meg – így kezdőtől a haladó szintig bárki számára hasznos!
 2. 1 szint elsajátítása haladási tempótól függően 6 hónap és 1 év között terjed
 3. 0-24-es angol oktatótermet egy virtuális angoltanárral
 4. Több ezer percnyi letölthető angol hanganyagot
 5. Teljeskörű e-mail támogatást, hogy ha elakadsz, akkor szaktanár segít
 6. És nem mellesleg egy hordozható applikációt, hogy bárhol és bármikor tudd használni a tananyagot

De ha ez még nem lenne elég mondunk Neked 7 érvet, hogy miért éri meg csatlakozni képzésünkhöz

 1. Online, bárhonnan tudsz velünk tanulni (igen, külföldről is), és saját igényeidnek megfelelően alakíthatod az időbeosztást
 2. Folyamatos kapcsolatot tartasz a tanároddal e-mailben, aki kijavítja a fogalmazásaidat és a feladataidat
 3. Digitális tesztekkel is mérjük a haladásod, a kitöltés után egyből megkapod az eredményt
 4. Minden készségedet fejlesztjük: beszédkészséged, szókincsed, olvasott és hallott szövegértésed, kiejtésed, írott szövegalkotásod, minden oldalról megtámogatunk téged
 5. Külön DPA angoltanulók Facebook csoport, ahol napi rendszerességgel jelen vagyunk és motiválunk
 6. Applikációnk segítségével játékosan tanulod a szavakat és mondatokat, nem fogod őket egyből elfelejteni
 7. Ez a képzés különösen hasznos az üresjárataid kihasználására, utazás, főzés, sportolás vagy várakozás közben fejleszted az angolod

Tankönyvek

Az English Academy-hez tartozó tankönyvcsomag megvásárlásáról a lenti gombra kattintva tudsz tájékozódni.

Gyakran ismételt kérdések

Kérlek olvasd el alaposan az alábbiakat, hogy biztosan minden egyértelmű legyen.

A tananyagodat a www.dontpanicangol.com weboldalon tudod elérni bejelentkezést követően. Miután kifizetted az English Academy kurzust, küldünk neked egy e-mailt, amelyben visszaigazoljuk a rendelésed, a bejelentkezési neveddel és jelszavaddal. Ezekkel az adatokkal tudsz bejelentkezni az English Academy általad választott szintjébe.

Fontos! Ha korábban bármikor vásároltál nálunk, akkor a rendszerünk létrehozott neked egy felhasználót, amihez tartozik egy jelszó. Az ismételt vásárláshoz erre a jelszóra lesz szükséged. Ha esetleg elfelejtetted, kérj egy jelszóemlékeztetőt, vagy írj egy e-mailt az info@dontpanicnyelviskola.com címre és mindenben segítünk.

A www.dontpanicangol.com-on bejelentkezve számítógépről, okostelefonról és tabletről is eléred a kurzust, azonban egyszerre csak egy eszközön használhatod.

Kattints rá lentebb a “Kérem az English Academy tananyagot!” gombra. Egy OTP Simple Pay bankkártyás fizetési oldalra fogsz jutni, ahol adataid megadásával véglegesítheted a vásárlást. Ezután egy e-mailben visszaigazoljuk a bejelentkezési adataidat, majd el is kezdheted használni az English Academy kurzust.

Ha 5-10 perc múltán nem érkezett meg az e-mail, kérlek ellenőrizd a “spam” mappád, törölj ki néhány felesleges e-mailt (mert elképzelhető, hogy tele a levelesládád és azért nincs helye megérkezni). Ha ezek sem segítettek, azonnal írj egy e-mailt az info@dontpanicnyelviskola.com-ra, és segítünk!

Igen.

A bankkártyás fizetést azért vezettük be, hogy megkönnyítse a vásárlásod és a mi munkánk is. Hisz ha nem kell a befizetések és tananyag hozzáférések kezelésére külön munkatársat foglalkoztatnunk, akkor Te a tandíjad kifizetése után egyrészt azonnal hozzáférsz a tananyagodhoz (régen ez napokba telt), másrészt a tanfolyamaink árát is alacsonyan tudjuk tartani. Ráadásul a bankkártyával történő online fizetéssel semmilyen költséged nem keletkezik!

 

Ameddig szeretnéd folytatni a tanulást. Előfizetésed minden hónapban a kezdeti vásárlásodtól számított 30. napon újul meg és ekkor vonjuk le a havidíjat a számládról. Előfizetésed bármikor lemondhatod a megújulás előtt legkésőbb 2 munkanappal, nincs hűségidő.

Bármikor lemondhatod az előfizetésed. Kérlek ügyelj arra, hogy 2 munkanappal a levonás előtt jelezd nekünk a lemondást. Írj egy e-mailt ezzel kapcsolatban az info@dontpanicnyelviskola.com címre és mindenben segítünk.

Fontos tudnod, hogy a vásárlástól számított 30. napon újul meg az előfizetésed minden hónapban.

Mostmár mindent tudsz!

Fizess elő az English Academy képzésre 4.990 forintos havidíjon, amihez jár az ajándék szókincsbővítő applikáció!

online angol kurzus
Kérem az English Academy tananyagot!