Köszöntelek a Don’t Panic Angol Nyelviskolában!

Vas Timi vagyok a Don’t Panic Angol Nyelviskolák alapítója és vezetője, 11 éve angoltanár.

Úgy örülök, hogy itt vagy! Ennek az az oka, mert ha ezeket a sorokat olvasod, már biztos elkötelezted magad az áhított angoltudás megszerzésére.

Tudom, hogy neked is eleged van már az állandó frusztrációból, amikor angolul kell megszólalnod.

Ugye mennyivel jobb lenne, ha az angol egy alapértelmezett része lenne az életednek, és nem kéne kotorásznod a szavak után, ha hirtelen használnod kell?

Mindannyian erre vágyunk, hiszen mindannyiunk életének szerves részét képezi az angol nyelv!

Miután 2 évet tanultam és tanítottam az angliai Oxfordban és az új-zélandi Auckland egyetemén angoltanárként kitörő lelkesedéssel hoztam haza azokat a legmodernebb nyelvtanulási módszereket és technikákat, amivel ma már nyelviskoláinkban is tanítunk és amivel már Te is nemcsak gyorsan és hatékonyan, de örömmel és motiváltan fejlesztheted az angoltudásod. Jelen pillanatban is világszerte több tízezren tanulnak a tananyagaimmal, tanfolyamaimmal.

Oxfordi alapokra épülő, az angol beszédre összpontosító nyelviskola vagyunk. Célunk, hogy diákjaink merjék és tudják is használni a megszerezett tudást és ne csak a nyelvtan sötét labirintusában bolyongjanak évről évre visszatérve az újrakezdéshez. A Don’t Panic csapata nem csak tanít, hanem inspirál és végig segítséget nyújt céljaid eléréséhez.

A Te sikered a mi sikerünk is, és mindent megteszünk, hogy a legrövidebb idő alatt a legnagyobb fejlődést érd el az angoltanulásodban, és bátran merd használni a világ minden pontján.

Online tananyagainkkal már több tízezren tanulnak 42 országban, és 50.000 fős Facebook követőtáborunk nap, mint nap bíztosít róla, hogy milyen hasznos számukra amit csinálunk.

______________________

0
Elégedett angoltanuló
0
Országból
0
Követő
0
Eladott tanfolyam

Tudod, miért jelentem ki ilyen nagyképűen, hogy igenis folyékonyan fogsz beszélni?

Mert hiszek a tanárainkban. 

Minden tanárunk emberileg és szakmailag egy kincs. Amellett, hogy irányítanak, feladatokat adnak és néha kijavítanak, mutatom még mit tudnak:

 átérzik a nehézségeidet

tudják, hogy az önbizalmad néha a legnagyobb ellenséged

külföldi tapasztalataik miatt minden helyzetet láttak már

nem felejtették el, milyen volt hiányos angoltudással élni

tényleg szívből szeretnék, ha a te életedben is megjelennének az angoltudás áldásos hatásai

a tanítás nem a munkájuk, hanem a hivatásuk

Hiszek a rendszeremben is. 

Tudom, hogy mi a jó, és szerencsére a technológia fejlődésével ezt már mind biztosítani is tudom számodra.

EZ TETSZIK! ÉRDEKLŐDNÉK A TANFOLYAMOKRÓL!

SZEDMÁK BALÁZS

tulajdonos

JUHÁSZ EMESE

iskolavezető

Évek óta emberekkel dolgoztam(értékesítés/ügyfélszolgálat), elég sok tapasztalatom van e téren. Fontos az emberismeret, mindenkivel meg kell találni a közös hangot. Egy jól működő cégnél nem csak a profit fontos, hanem az elégedett ügyfelek is. Úgy elérni a kitűzött célokat, hogy közben a vásárló is elégedett és boldog. Én mindig igyekeztem úgy dolgozni, hogy az elvárások mellett a másik oldalra is tekintettel voltam és mindig az volt a cél, hogy az ügyfél és én is mosolyogva búcsúzzunk az ügyintézés után. A mai rohanó világban sajnos sok a megkeseredett ember, számtalanszor találkozom a boltban pl. vásárláskor azzal, hogy nem, hogy egy mosolyt nem kap az ember, hanem még kb. hozzád vágják, amit vásároltál némi dünnyögés mellett. És mi ennek az eredménye? Sanszos, hogy nem megyek oda legközelebb. Vannak jól bejáratott helyek, ahol mosolyogva várnak és mindig van pár kedves szavuk hozzám, természetesen vissza is térek. Szóval a kedvesség, figyelmesség rendkívül fontos. Mellette a felkészültség, gyorsaság, precizitás, jó problémamegoldás, empátia. Jó, ha azt érzi a diák, hogy hazatért. És azt hiszem a Don’t Panic-nél mindenki ezen fáradozik, hogy ez így is legyen.

JUBA-NAGY ÁGNES

szakmai vezető, akadémiai menedzser, angoltanár

2003 óta dolgozom angoltanárként. A budapesti ELTE angol nyelvtanár szakán végeztem, ahol fantasztikus tanárok és mentorok mutatták be az angol nyelvtanítás sokszínűségét és szerettették meg velem a különböző nyelvtanítási módszereket. Az évek során számtalan továbbképzésen vettem részt, a kedvencem mégis egy 2 hetes Oxfordban teljesített módszertani kurzus volt. Szeretem megnyitni a hallgatókat, szeretem, amikor rájönnek, mennyi rejtett értékük van és milyen ügyesek, pedig mások mást mondtak róluk. Imádom a jól felépített páros feladatokat, amikor a hallgatók egymással szövetségben oldanak meg egy-egy szituációt vagy problémát mégpedig úgy, hogy közben végig angolul beszélnek. Még legkezdőbb szinten is! A kedvenc részem pedig az, amikor az első teljesen angolul végigbeszélt óra után a hallgató rájön, hogy így érdemes angolt tanulni, nem pedig magyar nyelven, nyelvtani szerkezeteket elemezve, magyarázva. Rá van írva az arcára, hogy ilyet még nem tapasztalt, és büszke is magára, hogy végigcsinálta. 

 

MOLNÁR VIKTÓRIA

angoltanár

10 éve vagyok angoltanár. Sokat tanultam Chicagoban a tanárképző kurzuson, de mindenhol és minden országban ahol eddig tanítottam tanultam sok új dolgot. Az egyik legnagyobb hatással kollégám volt rám Spanyolországban, aki a legjobb tanár akivel valaha találkoztam. A tanulás egy folyamatos meg nem szűnő dolog.  Nagyon szeretek tanítani, mert rengeteg féle emebert ismerek meg. Mindenki más és ez tök jó. Szeretem, ahogy az első pillanattól kialakul a kapcsolatom a diákokkal és utána ez hogy változik. Szeretem azt látni, hogy honnan hova jutunk el, és ez nagyon jó érzés tud lenni, hogy segíthettem ebben. Szeretek adni az embereknek és úgy gondolom, ezzel is pontosan ezt tudom tenni. A kedvenc részem a beszédkészség fejlesztése, illetve valami fura okból kifolyólag szeretek nyelvtant tanítani.

DIMITROW DANIELLA

angoltanár

Összesen 9 éve tanítok angolt. Magán- illetve páros órákkal kezdtem, ahol sikerült rutint szereznem és rengeteget kísérletezhettem a tanulókkal, kialakítva az egyéni oktatási stílusomat. Ezt követően szerencsét próbáltam egy nyelviskolában is, ahol nagyobb csoportokat is kaptam, így még tovább bontakoztathattam a tanári ambícióimat. Úgy gondolom, hogy a tudásom legrelevánsabb részét a gyakorlatban szereztem, de az elméleti részt sem hanyagolom: lassan 2 diploma tulajdonosa leszek ez ELTE Bölcsészettudományi Karának Amerikanisztika szakáról. Huzamosabb ideig az Egyesült Államokban tartózkodtam, ahol gyerekeknek szerveztem nyári programokat. Imádom nézni, ahogy mások sikert aratnak, és erre a tanítás a legmegfelelőbb szakma. Minden egyes nap olyan élettörténeteket hallhatok a diákjaimtól, melyek engem is nagy mértékben inspirálnak, így meggyőződésem, hogy ez egy adok-kapok játék.

SZABÓ LUCA

anyanyelvi angoltanár

Az új -zélandi Auckland egyetemén tanultam, és 2 éve tanítok. Aucklandben 10 évig éltem, azelőtt 4 évig az USA-ban éltem, Boston mellett és Limaban(Ohio). Azért szeretek tanítani, mert minden nap más, és én is annyit tudok tanulni a diákoktól! Nagyon
szeretem látni azt, ahogy az emberek elfelejtik, hogy angolórán vannak es kötetlenül beszélgetnek vagy
mesélnek egymásnak.

Ismerd meg a Don’t Panic Angol csapatát, és tudd meg, hogy mi miben hiszünk!