AJÁNLJ ISMERŐSÖDNEK KEDVEZMÉNY – 5 x 20% = 100% 

Szuper lehetőséget találtunk ki ügyfeleinknek, hogy hogyan tudnának kedvezményesen tanulni nálunk! Fel tudunk ajánlani Neked is egy olyan lehetőséget, amivel Te is és ismerőseid is legalább 20% kedvezményt kaptok a nyelviskolában! Nagyon jól hangzik, ugye? Hozhatod akár 5 ismerősödet is, és az Neked 5 x 20%-ot, azaz 100% kedvezményt jelent a következő havi bérletedből, bármelyik bérletet is választod! 
Szóval ehhez nem kell mást tenned, csak beszélj rólunk ismerőseidnek, hisz Te már tudod milyen jó a Don’t Panic Angol Nyelviskola és hűségedet kedvezményekkel jutalmazzuk!
JÓL HANGZIK! ÉRDEKLŐDNÉK AZ ANGOL TANFOLYAMOKRÓL!

TÖRZSVÁSÁRLÓI KEDVEZMÉNY – 3,6, 12 HÓNAPOS BÉRLETEKRE

A bérleteink és az óradíjak árát az határozza meg, hogy milyen intenzíven jársz hozzánk. Annál nagyobb kedvezményt adunk neked, minél gyakrabban jössz tanulni és minél hosszabb távú bérletet váltasz hozzánk! 3, 6 és 12 hónapos bérletek esetén akár 100.000 forint értékben kapsz a bérletedhez ajándék órákat! A részletekről érdeklődj a recepción!
ÉRDEKELNEK A KEDVEZMÉNYES, HOSSZÚTÁVÚ BÉRLETEK! KÉREK INFÓT!

CSALÁDI KEDVEZMÉNY – 10%/FŐ

A családodban másnak is szüksége van az angolra? Gyertek el hozzánk együtt tanulni, és amíg hozzánk jártok addig minden havi bérletetekből 10% kedvezményt kaptok tőlünk!

JÖVÜNK! ÉRDEKLŐDNÉK AZ ANGOL TANFOLYAMOKRÓL!