Don’t Panic Angol Nyelviskola

Helló Székesfehérvár!

Nálunk végre biztosan megtanulsz angolul beszélni, mert:

100% beszédközpontú nyelviskola vagyunk; valóban kommunikálni tanítunk meg, és szóban sajátítod el a nyelvtant és a szókincset.

2X gyorsabban éred el a célod a beszédcentrikus tanfolyamaink segítségével.

Rugalmas órarend – szintednek megfelelően heti 15-20 időpont közül választhatod ki, hogy mikor szeretnél jönni.

 Angoltanáraink éltek, tanultak és tanítottak is külföldön, így a való életben használt angolt tanítják meg neked is.

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden tanfolyamunkra, hogy neked semmi rizikód ne legyen.

Inspirálunk és segítünk, hogy az órák stresszmentesek, hatékonyak és néha akár viccesek is legyenek.

Országszerte már 4 iskolánkban tanul velünk több száz angoltanuló

Az ország legmodernebb, mégis bárki számára elsajátítható nyelvtanulási módszere elköteleződés és kockázatok nélkül!

Kattints, és tégy egy próbát velünk!

Don’t Panic Angol Nyelviskola

Évindító online edzőtábor – Egyedi ajánlat január 24. csütörtökig

Kattints, és csatlakozz!

Készen állsz?

Készen állsz arra, hogy felhagyj a korábbi kudarcokkal és végre tényleg magabiztosan használd az angol nyelvet? Most kissé hezitálsz. Persze, értjük mi, hiszen mi is mind átestünk ezen. Unalomig ismételt nyelvtan szabályok, feleslegesen telekörmölt szótár füzetek és rugalmatlan tanfolyamok tömkelege. Jártál már olyan órán, ahol szinte röpültek a percek és egyáltalán nem feszengtél? Ráadásul nem csak feloldódtál és tanultál, de rohamosan fejlődtél is? Nálunk pontosan ez fog történni.

Kattints, és tégy minket próbára!

Bökj a képre a nagyobb felbontáshoz!

Tudod mi garantálja a közös sikerünket? 

Lazák vagyunk és kedvesek – mégis vérprofik

 A tanfolyamokhoz bármikor csatlakozhatsz – rugalmasságunk az egyik fő erényünk

 Az órák beszédközpontúak és csak angolul folynak – neked úgyis arra lesz a legnagyobb szükséged

 Valódi élethelyzeteket gyakorolunk (munkától az utazásig) – nem fárasztjuk egymást felesleges feladatokkal

Kilépünk a megszokott megoldásokból és a legmodernebb eszközökhöz nyúlunk – így fogsz gyorsan és élvezetesen fejlődni

Kattints, és csatlakozz!
Kattints ide az ingyenes szintfelméréshez!

Diákjaink rólunk…

Don't Panic Angol Nyelviskola Érd
4.9
Based on 380 reviews
powered by Google
Dorottya Juhász
Dorottya Juhász
12:18 12 Oct 19
The best English school I've ever met. You can practice the language on very entertaining lessons, with great teachers and topics.
János Lengyel
János Lengyel
12:08 12 Oct 19
Very effective and fun way to learn english or expand your english knowledge.
Janos Lengyel
Janos Lengyel
12:05 12 Oct 19
Very effective and fun way to learn english.
Hanna Pintér
Hanna Pintér
15:52 08 Oct 19
Nem rég iratkoztam be a nyelviskolába. Nagyon szeretek ide járni, jó hangulatban telnek az órák, maximális segítséget kapok a tanároktól. Csak ajánlani tudom!
Martina Rózsa
Martina Rózsa
14:10 03 Oct 19
Nemrég kezdtem a Don't Panic Nyelviskolában, de az első perctől kezdve, mindenki nagyon barátságos és közvetlen velem. A legelső órámra nagyon frusztrálva és megszeppenve mentem el, féltem, hogy mi lesz ha megszólalok, netalán rosszat mondok és kinevetnek. De nem ez történt, az órán sikerült hamar feloldódnom és beszélni. Örülök, hogy Őket választottam, velük sikerül elérnem a céljaimat, amik által valóra válnak az álmaim.
Márk Tóth
Márk Tóth
14:07 02 Oct 19
2 éve az első iskolájuk indulásakor 2 kurzust vettem náluk, sikeres szóbeli nyelvvizsgát tettem, szerencsém volt, mert az elején odafigyeltek mert bizonyítani akartak. Az előre befizetett levéljavításokban már nem sok köszönet volt, telefonálgatni,írogatni kellett, hogy kijavítsák és volt, hogy három szót áthúztak és visszaküldték.Az én véleményem szerint a sok iskola nyitása elaprózódást és a minőség romlását okozta, felhígult a szinvonal, már nem érdemes őket választani.Az ügyfelek zárt csoportjában a szenzációvideó alá, hogy a kormány 500k hitelt ad nyelvvizsgára kommenteltem, hogy ezt nem tartom igazi segítségnek, mert ettől annak a 100.000embernek , aki nem tudja megcsinálni nem lesz teljesíthető. Egyből kitiltottak a facebook csoportból, tehát az egy kozmetikázott álrózsaszin világ . Ott történt velem ilyen, ahol "csodagyógyszert" rendeltem és kommenteltem, hogy ez nem is használ és ott is kb egy óra alatt leszedték a kommentemet.
Andrea Szabó
Andrea Szabó
06:56 02 Oct 19
Nice and patience teachers, I recommend it.
Klaudia Huszár
Klaudia Huszár
08:29 29 Sep 19
Nagyon tetszik a hangulat es, az orak menete is. A tanarok kedvesek es motivalnak. Ajanlom mindenkinek aki nem mer angolul megszolalni 🙂
Hajni
Hajni
12:12 25 Sep 19
Rendkívül jó az oktatás. Szuper tanárok, no panic, felszabadult, laza hangulat, sokat lehet tanulni.
Aniko Czimer
Aniko Czimer
05:30 21 Sep 19
A Don'tPanic Óbuda nyelviskolába járok. A tulaj, a tanárok és a recepciós lányok nagyon kedvesek, segítőkészek. Az órák nagyon élvezetések, a tanárok felkészültek. Szeretek "Don'tPanicoló" lenni!
Franciska Fehér
Franciska Fehér
22:28 16 Sep 19
A rugalmas óra beosztás nagyon tetszik. Modern környezet, kedves tanárok 🙂
Zsuzsa sebő
Zsuzsa sebő
03:28 14 Sep 19
Elképesztően jó hangulat, kiváló tanárok, akik már egy alkalom után barátainkká válnak. Ilyen hangulatban a különböző természetű tanulók is megszelídülnek és egy foglalkozás legtöbbször olyan, mintha egy kávéházban ülnél és angolul csevegnél. Annak ellenére, hogy nem sok időm van tanulni, hatalmasat fejlődött a beszédértésem, és elkezdtem kommunikálni angolul, nem idegeskedve a botrányos kiejtésemen. Ha az ember alig várja, hogy órára mehessen, az jelent valamit ugye? Mindez a III. Bécsi úton
Adél Deák
Adél Deák
15:18 11 Sep 19
Kedvesek, segítőkészek és profik. Már az első órán többet tanultam, mint előtte fél év alatt. 🙂
Anett Pálhidai
Anett Pálhidai
13:32 09 Sep 19
1 hónapja járok a nyelvsuliba és nagyon tetszik! Rugalmasak és kedvesek, jó hangulatban telnek az órák. Nem volt zsákbamacska, véleményem szerint azt kaptam a befizetett díjért, amit ígértek. Sőt, mivel időközben külföldre költözöm, nem vesznek el a kreditjeim, rugalmasak voltak abban is, hogy hogyan tudjuk személyre szabottan megoldani a további tanulást. Kíváncsiak a véleményünkre, eszerint próbálják alakítani az órákat, figyelembe venni, hogy nekünk, diákoknak mi a jó. Én féltem nyelvsuliba jelentkezni és pánikoltam, hogy fog ez menni. Nem akartam elhinni, hogy tényleg könnyebb lesz és ez a módszer sokkal jobb, mint a hagyományos nyelvtanulás. De így lett, rövid idő alatt is érzem, mert pörögnek az órák, nincs unatkozás, illetve nagyon sok minden megmarad, attól függetlenül, hogy nem kell folyamatosan mindent jegyzetelni (mint régen az iskolapadban). Jó döntés volt, hogy ezt a nyelviskolát választottam. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Sztella Bácsi
Sztella Bácsi
12:06 04 Sep 19
Nagyon kellemes környezet, jó társaság és rengeteg felhőtlen nevetés jellemez egy-egy órát eddigi tapasztalataim alapján.
Réka Fehérné Muszka
Réka Fehérné Muszka
11:34 01 Sep 19
Felkészült, kedves tanárok, nagyon jó csapat. A kis létszámú csoportnak köszönhetően mindenki megkapja a kellő figyelmet és támogatást. Csak ajánlani tudom.
Angéla Csibi
Angéla Csibi
15:37 25 Aug 19
Rugalmas órabeosztásnak köszönhetően munka mellett is nyugodtan tudok járni. A kis létszámának hála mindenki nagyobb figyelmet kap és így könnyebb tanulni.
Bernadett Szaniszló
Bernadett Szaniszló
22:20 23 Aug 19
Rugalmasság, felkészült tanárok, jó kedv. Beszédközpontúság van az órákon, de ha kell kézzel lábbal mutogatnak az angol magyarázó szöveg mellé és a végén megérted. Sikerélményt ad a türelmük és a figyelmük. (Köszi Marci!!) Ajánlom mindenkinek, főleg azoknak akiknek önbizalom növelés is kell, mert már kezdték feladni. .. Ne tegyék. DON'T PANIC... 😁
Andrea Papné Tompa
Andrea Papné Tompa
16:49 17 Aug 19
Beszédcentrikus az oktatás,szinte egész órán kommunikálunk mindennapi témákról / étkezés, szabadidő, hobby, utazás.../ Nincs unalmas nyelvtan tanulás,táblázatokkal, feladatlapokkal,szituációkban tanuljuk ezt is. A tanárok türelmesek,csak dicsérnek. Az órák jó hangulatúak, játékosak. Az időbeosztás rugalmas, mindenki akkor megy, amikor ráér. Ajánlom mindenkinek!
Péter Kovács
Péter Kovács
11:02 16 Aug 19
Az órák nagyon jó hangulatban telnek. Pár alkalom után máris magabiztosabban szólalok meg angolul. A tanárok nagyon kedvesek, segítőkészek, bátran ajánlom bárkinek. 🙂
Viktor Pusztai
Viktor Pusztai
07:14 15 Aug 19
Korábban magántanárhoz jártam, de nagyon kíváncsivá tett a módszerük, így kipróbáltam és nagyon pozitívak a tapasztalataim! Az órák teljesen beszédközpontúak, érdekesek, sokat tanulok a többi résztvevőtől is, szívesen megyek az órákra. Bátran ajánlom mindenkinek, bármilyen szinten is legyen. (A Váci útra járok)
Kriszta Jáki
Kriszta Jáki
10:15 06 Aug 19
Csak pozitív véleményt tudok megfogalmazni. Bármelyik oktató órájára jelentkezem, a 1,5 óra még akkor is, ha nehezebben megy a beszélgetés, hamar elröppen. Félve vágtam bele, mert a sok éves görcsösség a beszéd miatt bennem van, de oldódik és ezt a DPA Kollégáknak köszönhetem egyértelműen 🙂 Kriszta
Krisztina Ácsné Péter
Krisztina Ácsné Péter
17:28 29 Jul 19
A Nyelviskola módszere nagyon tetszik. A nyelvtudásom fejlődik és bátran megszólalok az órákon. A tanáraim Betti és Gyula nagyon kedvesek és folyamatosan bátorítanak. Ácsné Péter Krisztina Érd
Vivi M
Vivi M
07:35 29 Jul 19
Szeretek ide járni . Első pár alkalommal még nagyon izgultam hogy fogok én itt megszólalni. De a tanárok segítségével könnyű ezen átlépni. 🙂
Krisztina Barabas
Krisztina Barabas
10:52 28 Jul 19
Lányomat írattam be Érdre! Több tanárnál volt már és kivétel nélkül mindegyiket nagyon szereti! Önbizalmat adnak neki! Szívesen jár angolt tanulni! ❤
Naoyerful
Naoyerful
16:11 27 Jul 19
Nagyon jó, hogy beszédközpontú. Még csak néhány órán vettem részt, de sokkal könyebben és bátrabban szólalok meg angolul. Az órák nagyon érdekesek.
Szögi Márti
Szögi Márti
09:32 24 Jul 19
Ha egy szóban kellene összefoglalnom a Don't Panic Angol Nyelviskola értékelését, akkor azt írnám: zseniális! Feltöltődés az órákon való részvétel, hozzásegítenek, hogy egyre bátrabban fejezd ki magad angolul. Szóval ha ide jelentkezel, sanszos, hogy "Nempánikolóvá" válsz!
1 Hirdetes
1 Hirdetes
19:11 16 Jul 19
Munkatársunk kb. 1 hónapja jár a szegedi iskolába. A külföldi partnerekkel való kommunikációban nagyon fontos, hogy ne pánikoljunk, ha meg kell szólalni. A munkatársunk már nem pánikol 🙂 és 1 hónap alatt szintet is lépett. Csak ajánlani tudjuk a nyelviskolát, és a szegedi csapatot!
Kamilla Rőth
Kamilla Rőth
05:09 08 Jul 19
Egy hónapja járok az érdi iskolába, és nagyon tetszik. Az órák tényleg beszédközpontúak, csak angolul beszélünk. A tanárok kedvesek és türelmesek. Számomra nagyon jó kiegészítő a Hybrid oktató anyag. Minden nyelvtani szabály részletesen el van magyarázva, sok sok példán keresztül be lehet gyakorolni, nagyon jó a szókincsfejlesztője és a mondattár is. Ami nagyon tetszik még benne, hogy az egész tananyag letölthető telefonra is, igy bárhol, bármikor elővehető.
Éva Joóbné Czifra
Éva Joóbné Czifra
14:57 24 Jun 19
60 évesen elhatároztam, hogy adok magamnak még egy esélyt, hogy megtanuljak angolul. Az 5. órán vagyok túl, és a kezdeti görcsösség és izgalom amiatt, hogy meg kell szólalni angolul, kezd elmúlni. A jó hangulatú órák gyorsan elrepülnek. Nagyon tetszik a rugalmas órarend, és a beszédközpontú módszer! Ajánlani tudom mindenkinek!
Magdolna Pataki
Magdolna Pataki
05:14 24 Jun 19
Egy hónapja csatlakoztam a csapathoz, megvallom kissé rettegtem a rám váró feladatoktól, hogy lenéznek, mert kicsit sem tudok angolul, sok dologban tanácstalan vagyok a nyelvtanulással kapcsolatban. Ezzel szemben: mindenki nagyon kedves és szolgálatkész. Bár elég gyenge még a nyelvtudásom, néha emiatt elkeseredek, de az összes tanárnő, akivel eddig találkoztam, mind biztat, dicsér és ez nagyon jólesik. Az órákon nagyon jól érzem magam. Érzem, hogy segíteni szeretnének és értékelik az otthon befektetett munkámat. Nem csak a tananyaghoz szigorúan kapcsolódó forrásokból dolgozunk, hanem kapok segítséget a gyakorláshoz más tesztek ajánlásával. Bízom abban, hogy előbb (utóbb) én is eljutok a sikeres nyelvvizsgához.
Ramóna Dr. Frits
Ramóna Dr. Frits
07:24 19 Jun 19
Budapesten a Bartók Béla úton lévő nyelviskolába járok. A recepción a kiszolgálás barátságos. Az órákon 4-8 fős csoportokban csak beszélgetünk egész órán. Azok a tanárok akikkel eddig találkoztam mind motivált jó szakemberek. Örülök a választásomnak.
Edit Lipták
Edit Lipták
13:55 12 Jun 19
Szakképzett oktatók, változatos, jó hangulatú órák várják az iskola tanulóit. Nagyon tetszik a rugalmas órarend, valamint a beszédközpontú oktatási módszer.
Beáta Magyarné Barna
Beáta Magyarné Barna
12:17 12 Jun 19
Csak ajánlani tudom az iskolát. Azt a szolgáltatást nyújtja, amit ígér és az eredmények is magukért beszélnek 🙂
Aniko Pataki
Aniko Pataki
11:06 03 Jun 19
Itt tényleg megtanulsz angolul, még ha olyanokat is gondolsz magadról, hogy nincs nyelvérzéked 🙂
Vanda Ruszo
Vanda Ruszo
12:21 25 May 19
Tökéletesen működik a rendszer. Nagyon szimpatikus,hogy rugalmasan vehetem fel az óráim. A terem felszerelt jó hangulatú. Semmi negatív kritikát nem tudnék megfogalmazni. 🙂
Herbert Orsolya
Herbert Orsolya
11:28 30 Apr 19
Szuper iskola, szuper tanárokkal. Több nyelvoktatási módszerrel próbálkoztam,most érzem azt,hogy az angol nyelv megtanulható. A kezdeti idegeskedés amiatt,hogy beszélni kell,hamar elmúlt. Andrea óráin repül az idő ☺️.
Zsuzsanna Hagymasi
Zsuzsanna Hagymasi
05:33 30 Apr 19
Rendkívül élvezetes, hangulatos órák, kedves, jó humorú tanárok. Sok beszélgetős feladat, így sokféle kiejtéshez hozzászokhatunk. Tetszik az is, hogy nem állandóak a csoportok, így változnak a beszélgetőpartnerek is.
Emese Papp
Emese Papp
06:33 29 Apr 19
Ajánlom mindenkinek bátran a DPA nyelviskoláját több okból kifolyólag: a rugalmassága - nagyon sok időpont közül lehet választani, valamint a nagyon jófej, vidám, nyitott és rendkívül felkészült tanárok miatt. Ezenkívül folyamatosan tájékoztatva vagyunk a tudnivalókról és a különböző fejlesztő jellegű programokról. 🙂
Blanka Acsaine Móricz
Blanka Acsaine Móricz
07:49 23 Apr 19
54 évesen kezdtem feleleveníteni angol tudásom és úgy érzem új lehetőségek nyíltak meg előttem.Mindenkit arra biztatok,hogy kórtól függetlenül próbálja fejleszteni nyelvi tudását.Nem mellesleg,ilyen jó tanárokkal nem nehéz haladni.
Ákos Juhász
Ákos Juhász
06:01 17 Apr 19
Nagyon tetszik, hogy a beszédközpontú órákkal rá vagy kényszerülve az angolra, és mind ezt kedvesen és odafigyelve teszik! A hibáidat kijavítják, és közben megértetik veled, hogy mit rontottál el. Mind ezt csak angolul, így könnyebben rááll az agyad. Csak ajánlani tudom. Köszönöm! Ákos
Zsolt Madaras
Zsolt Madaras
21:14 28 Oct 18
A szegedi iskolába járok és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretne magabiztosabban kommunikálni angolul, vagy csak bizonytalan, esetleg fél megszólalni angolul. A tanárok jól felkészültek, változatos foglalkozásokat tartanak, és ténylegesen a beszéden van a hangsúly. Ami nagyon jó, hogy több időpontban is vannak órák egy napon, melyek közül szabadon lehet választani, ami munka mellett kényelmes és jól tervezhető. És persze kedvesek a recepciósók 😜
László Hovorka
László Hovorka
09:13 16 Oct 18
Nagyon jó benyomást tett rám a szegedi nyelviskola.A recepciós munkatársak nagyon rutinosak,ügyesen szervezik és koordinálják a nyelviskolába jelentkezett diákok minden észrevételeit,kérdéseit esetleges problémáit.Nagyon igyekeznek szebbé vonzóbbá varázsolni az iskolát számunkra. Szinte "csüngnek az ajkainkon !" A tanárok nagyon jól felkészültek,lényegretörően oktatják számunkra az angol nyelvet.Következetesen beszéltetnek..beszéltetnek és kínoznak Bennünket! És nem hagynak BEPÁNIKOLNI Minket! Gratu! Csak így tovább !
György Brankovics
György Brankovics
07:43 15 Oct 18
Nagyon jó érzés úgy tanulni, hogy nem kisdiáknak érzem magam az iskolapadban akinek leckéket kell megtanulni, felmondani és dolgozatokat írogatni. A viszonylag kötetlen hozzáállás és sok lehetőség a beszéd fejlesztésben az ami igazán jó számomra mivel nyelvvizsgára nem készülök.
Eszter Hajdúné Mellik
Eszter Hajdúné Mellik
06:35 15 Oct 18
Nagyon színvonalas az oktatás. Rugalmasan lehet válogatni a sok időpont közül és akár még aznap is el tudom dönteni, hogy lesz-e időm elmenni órára. Az órák viccesek és közvetlenek és már egy hónap alatt is nagyon sokat oldottak azon a gátláson, hogy nem merek megszólalni (mert ugye vagy helyesen mondj valamit, vagy sehogy...).
Dora Kovacs
Dora Kovacs
22:49 21 Feb 18
It was amazing English course with talented teachers. Thank you for your kindness and support! You give me motivation to reach my goals.
Next Reviews
Don't Panic Angol Nyelviskola Szeged
5.0
Based on 95 reviews
powered by Google
Nóra Hatvani
Nóra Hatvani
19:39 05 Apr 20
A 14 éves lányomat kísértem el a tesztre és írattam be a tanfolyamra később. Nagyon kedves, készséges, segítőkész csapatot ismertünk meg. Biztos vagyok benne, hogy hatékonyak lesznek az órák.
Dóra Király
Dóra Király
15:11 30 Mar 20
Lassan 1,5 hónapja járok ebbe a nyelviskolába és elmondhatom, hogy ennyire lelkesen még nem tanultam az angolt! 🙂 A tanárok jó fejek, közvetlenek és nagyon segítőkészek, de ez mindenkiről elmondható az iskolában! Szuper, hogy rugalmasan választhatok heti több időpontból is, hogy mikor szeretnék angolozni. Most épp nehéz időszak következett be a hétköznapokban a járvány miatt. Számomra is hihetetlen volt, de a nyelviskola rekordsebességgel állt át a digitális órákra. Őszintén kételkedtem abban, hogy ez lesz olyan jó, mint a személyes részvétel, de azt kell mondjam, hogy ugyanúgy szeretem ezeket az órákat is és ugyanolyan hasznosak. 🙂 A módszerük egészen más, mint amikkel korábban tanultam. Itt kifejezetten "beszélni" tanulunk.
Patrícia Bakos
Patrícia Bakos
14:35 09 Mar 20
A rugalmas órák segítenek, hogy összehangoljam a tanulást a munkával és magánélettel. Sokkal többet tudok így fejlődni, hogy olyan tanulókkal beszélek angolul, akik hozzám hasonló szinten vannak. Az iskola nagyon jó helyen van, könnyen megközelíthető.
Melinda Mihó
Melinda Mihó
14:13 09 Mar 20
Mindenki nagyon kedves, az órák leginkább a beszédkészséget fejlesztik, ami talán a legnehezebb része a nyelvtanulásnak. Külön pozitívum, hogy egy héten több időponból választhatok, így könnyebben összeegyeztethető munkával/ egyéb programmal.
Balázs Kővári
Balázs Kővári
18:19 05 Mar 20
I like this place
Laura Vivien Horváth
Laura Vivien Horváth
08:33 03 Mar 20
Mindig is nehézséget okozott megszólalni angolul. Ebben a Dont't panic nyelviskola segít. A kis létszámú óráknak köszönhetően mindenki lehetőséget kap a beszédre. A tanárok segítőkészek. Az órák jó hangulatban telnek. Mindenkinek ajánlom.
Evelin Vágvölgyi-Sümegi
Evelin Vágvölgyi-Sümegi
08:56 26 Feb 20
Én mindig féltem angolul beszélni és számomra is hihetetlen hogy már az első órán gyakorlatilag 1,5 órából 1 órát végig beszéltem. Ez nem nyelvvizsgára készít fel ez a nyelvsuli, hanem hogy képesek legyünk kommunikálni. Sajnos ezt más nyelvsulikba nem tudjátok kivitelezni mert szűkös az idő, meg kell nyelvtanozni stb... Abszolút jó tapasztalatom van. Árban is abszolút megfizethető, ha azt nézem már milyen áron van egy magántanár is.
Ildikó Feróné Márton
Ildikó Feróné Márton
04:28 14 Feb 20
Még csak kezdő szinten vagyok, de kedves, türelmes, rugalmas oktatókkal találkoztam. Nem csak a száraz tananyagot daráljuk. Tényleg pánik nélkül megyek órára. 🙂
Lénárt Petra
Lénárt Petra
12:23 05 Feb 20
Elsősorban a szóbeli kommunikáció fejlesztése a célom , megfelelo ra a tanfolyam. Rugalmas időbeosztás, kedves tanárok, jó hangulat.
Lejla Daruka
Lejla Daruka
07:44 05 Feb 20
Én voltam a különböző tanáraiknál. Voltak akik szerintem annyira nem figyelt a diákokra, ezért lehet, hogy rossz szokások is berögzülhetnek. De ha sikerül megtalálni azt, amelyik a te igényeidnek felel meg, akkor nagyon jó. E mellett egy kicsit sok marketing mail-t kapok, amik elég nyomulósak.
Vivien Nádasdi
Vivien Nádasdi
07:17 29 Jan 20
Nem élveztem még soha ennyire, mint itt. Nektek köszönhetően az angolom sokat javult, belátható időn belül, amiben bevallom, legelőször nem igazán hittem. Köszönöm, hogy lehetővé teszitek ezt a mesterfokú tanulást. Remélem a jövőben több nyelvvel bővül, mert veletek minden nyelvtanulás csak pozitív lehet.
Knyur Géza
Knyur Géza
22:38 14 Jan 20
A héten voltam először órán. Tetszett a közvetlenség, a kiscsoportos tanulás. Mindenben azt nyújtják, amit előzetesen vártam.
Andrea Riczu
Andrea Riczu
07:30 10 Dec 19
Lassan egy hónapja, hogy hozzájuk járok, elsősorban nyelvvizsgára szeretnék felkészülni, azonban ennél sokkal többet ad ez az iskola. Az oktatók maximálisan felkészültek, és a csoportos órákon minden alkalommal beszélek. Külön pozitívum, hogy rugalmas az órarend, és akkor mész, amikor ráérsz, egy héten akár többször is.
gyongyi gyongyi.perla
gyongyi gyongyi.perla
19:57 26 Nov 19
Egy hónapja kezdtem el újra angolt tanulni 30 ėv utàn. Nagyon szeretek órákra járni ,jó hogy van ez a szuper suli!
Emese Kalmár
Emese Kalmár
15:48 26 Nov 19
Pàr hete jàrok hozzàjuk ès mindenkinek szívből ajànlom! Azon kívül, hogy nagyszerűek az oktatók szakmai kèpzettsège, nagyon baràtsàgos ès kellemes a hangulat. Vàrom a tovàbbi közös munkàt. 🙂
Dóra Csercsics
Dóra Csercsics
12:40 04 Nov 19
Egy hónapja kezdtem a nyelviskolába járni.Elsősorban a szóbeli kommunikációmat szeretném fejleszteni. Ehhez a Don't Panic Nyelviskola jó választásnak bizonyul. Az órák jó hangulatban telnek, az első perctől kezdve beszélni kell. A témák változatosak, a mindennapi életből kerülnek ki, így élő tudásra lehet szert tenni. Külön előny számomra, hogy több idősávból lehet választani, így a rugalmasan igazíthatom az egyéb elfoglaltságaimhoz az óráimat. A nyelvtanárok felkészültek, rugalmasak és maximálisan segítőkészek.
Dunaierika Dunai
Dunaierika Dunai
11:48 30 Oct 19
Egy hónapja járok a nyelviskolába, ahol jobbnál jobb órákon vettem részt! Nagyon kedves és igazán kreatív a tanárikar, csak a segítés és a fejlesztés a motiváció ezeken az interaktív órákon( másfél órákon), amilyeken még szívesen maradnál, de sajnos eltelt az idő, ámde sietve regisztrálsz a következő hétre is, mert a függőséged gyorsan kialakul!🙂
Mária Lázár
Mária Lázár
10:23 27 Oct 19
Az iskola által ígérteket fogod kapni! Nagyon jó hangulatban telnek az órák. Ha nem sok időd van otthon foglalkozni az angollal, akkor is fejlődni fogsz. Csak ajánlani tudom!
Agnes Jenei
Agnes Jenei
12:18 22 Oct 19
Most kezdtem angolt tanulni a nulláról, 50 éves fejjel. Nagyon nehezen szántam rá magam , de semmit nem bántam meg. Nagyon szeretek járni, érdekesek az órák, jók a tanárok! Már alig várom a következő órát. Otthon is szívesen foglalkozok vele, bár hozzá teszem nem túl sok szabadidőm van. Mindenképp jó döntés volt. Ezek a 4-5 fős csoportok ideálisak. Ajánlani tudom mindenkinek , hogy minél hamarabb kezdje el! Ne várjon ilyen sokáig!😀
David Hargitai
David Hargitai
06:35 15 Oct 19
Pontosan azt a fajta tudást tudod itt elsajátítani, amiért elkezdtél angolt tanulni: hogy tudj és merj beszélni. Az órák szuper hangulatban telnek és rengeteg lehetőséget kapsz a beszédkészséged fejlesztésére. Szeretek ide járni, jó szívvel ajánlom minden angol tanulónak.
Beata Kocsis
Beata Kocsis
08:14 13 Oct 19
Beszédcentrikus, kreatív, változatos órák. A tanárok odafigyelőek, segítőkészek. Élvezem, hogy meg merek szólalni angolul. Sok időpont közül lehet választani, így mindig meg tudom oldani, hogy részt vegyek heti két alkalmon. Eleinte furcsa volt, hogy különböző tanárok tartják az órákat és a csoportban is mindig sok új hallgató van, de ettől is izgalmasabbak, érdekesebbek az alkalmak.
Agi Nagymihály
Agi Nagymihály
06:34 12 Oct 19
Helpful and kind staff, not to mention how great the lessons are. I can only recommend this school, if you wanna effectively learn and spend your time usefully.
Klára Dr. Ódor
Klára Dr. Ódor
07:45 07 Oct 19
A nyelviskola valóban beszédcentrikus. A tanárok kedvesek, segítőkészek. Még nem tudom elképzelni egyelőre, hogyan tudok majd hibátlanul beszélni nés a szókincsem fejleszteni az általam elvárt mértékben, de remélem, hogy a sok befektetett energia meghozza a gyümölcsét.
Andrea Mayerné
Andrea Mayerné
11:14 03 Oct 19
Nagyon élvezem az órákat. Két nagyon jó tanár foglalkozik velünk. Beszédcentrikus, 1 hónap alatt eljutottam addig, hogy meg merek szólalni. A kis csoport, tényleg kis csoportot jelent és a tanárok nagyon odafigyelnek mindenkire. Mindig érezzük a pozitív visszajelzést tőlük.
Máté Szalai
Máté Szalai
12:54 27 Sep 19
Soha nem tanultam angolt, mielőtt a DPA-nál elkezdtem volna a tanfolyamot, de már az első órán is beszéltem angolul, ami eleinte nehezen ment, de a felkészült és segítőkész tanároknak köszönhetően hamar eljutottam arra a szintre, hogy már nem éreztem ezt kellemetlennek. 100% beszédközpontú órák, amik keretében interaktívan, játékos feladatokon keresztül hozzászoktatnak a helyes és folyékony angol beszédhez.
Meli Sze
Meli Sze
06:15 25 Sep 19
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a nyelviskolára. Nekem a legnagyobb problémám az idegen nyelvekkel, hogy nem merek megszólalni. Itt viszont az oktatás beszéd központú, ami már az első órán kommunikációra késztetett. Nagyon nagy sikerélmény volt! Azóta is minden órára lelkesen megyek és pozitív élményekkel, bővülő tudással távozom.
Nyiradi Marcell
Nyiradi Marcell
19:14 11 Sep 19
Nagyon örülök , hogy vègre nem a hagyomànyos mòdon tanulhatok itt angolul. Èrdekesek az òràk, jò a hangulat, örülök hogy ide ìratkoztam.
Piroska Tóth
Piroska Tóth
13:13 26 Aug 19
Tapasztalataim a nyelviskoláról nagyon pozitívak. Itt igazán minden adva van: felkészült tanárok, segítőkészség, eredménycentrikusság, oldott hangulat, gyors és pontos ügyintézés, rugalmasság, és nem utolsó sorban kellemes környezet.
Kati Bitó
Kati Bitó
17:36 13 Aug 19
Egy hónapja vagyok a szegedi iskola tanulója. Eddigi tapasztaltaim nagyon pozitívak. Mindenki nagyon segítőkész és kedves. Úgy látom, hogy nagy hozzáértéssel és profi módon működtetik az iskolát. Minden felmerülő kérdésre választ kapok. A tanárok, akikkel találkoztam nagyon felkészülnek minden órára. Sajnálom, hogy Olgi elmegy. Szívesen járok minden alkalommal.
Alexa Gyémánt
Alexa Gyémánt
19:41 11 Aug 19
A környezet kellemes és az órák nagyon jó hangulatúak. A beszédre összpontosítanak, ami nagyon hasznos ugyanakkor élvezetes is.A tanárok is lelkesek és nagyon nyitottak. A nyelvvizsga-felkészítő csomag és a szókincstár is megkönnyíti a tanulást.
Fanni Pusztai
Fanni Pusztai
14:28 04 Jul 19
Az első pillanattól kezdve pozitív benyomást keltett az iskola. Nagyon segítőkészek, figyelmesek és kedvesek az érdeklődőkkel, diákokkal. Minden óra más és más, a jó hangulat garantált. Egy felhőtlen társalgás, változatos témákban, interaktív, játékos feladatokkal megtöltve. A 33. óránál vagyok és mindig tanulok valami újat, az adott témával kapcsolatban is. Ez sokkal több, mint egy angolóra. Jó érzéssel tölt el betérni ide. Örülök, hogy ezt megtapasztalhattam és a részese lehetek. Köszönöm, hogy vagytok!
Nóra Szűcs
Nóra Szűcs
13:09 26 Mar 19
100% angol nyelvű órák, nyelvi szintnek megfelelően. Reggeltől estig vannak órák, rugalmas időbeosztás, ami nagy segítség a mindennapokban. Az adott témát az órákon szituációs feladatokkal, képekkel, videókkal, saját tapasztalatokkal dolgozzuk fel. Ajánlom mindenkinek.
Máté Fodor
Máté Fodor
01:41 13 Mar 19
Korábban már olvastam az iskoláról, a módszerükről. Idén úgy gondoltam, teszek egy próbát és nem bántam meg. Nagyon kedves a csapat és a tanárok kiválóak! Jól érzem magam és mindig várom a következő órát.
Henrietta Òdor
Henrietta Òdor
18:49 28 Feb 19
Eleinte csoportos órákon vettem részt, jelenleg pedig a hibrid magán órákon. A környezet nagyon kellemes. A tanárok nagyon profik. Kedves fogadtatás vár. Az egész oktatás beszédközpontú, ami elsőre furcsa, de nagyon jó érzés elhagyni a könyveket és a rutint, majd belecseppenni valami újba. A témák nagyon szuperek. Tényleg mindenkinek ajánlom, hisz ez az a hely ahová bármikor jókedvűen térek be, és tudom, hogy jó dolog fog velem történni. ez az igazi élményközpontú nyelvtanulás. 🙂
László Dékány
László Dékány
09:26 25 Feb 19
Tényleg 100%-ban beszéd központú oktatás. Az órák remek hangulatban telnek, remek embereket ismehet meg az ember. Az oktatók nagyon segítôkészek és a csoportos órák ellenére is figyelni tudnak az egyéni különbségekre. Az ember nem is tanórán érzi magát, hanem egy kellemes társalgásban. Közben észrevétlenül elmélyül az adott óra témája. Csak ajánlani tudom azoknak, akik nem szerették a hagyományos iskolai angol órákat.
Martin Debreczeni
Martin Debreczeni
23:34 10 Feb 19
Tényleg kommunikáció orientált az egész iskola bár nálam általában idősebbekkel tanulok ami így elsőre fura,de jobban belegondolva ez adja az igazi életérzést amilyen élet szituációba később bekerülhetek. A tanárok mindig oda figyelnek minden emberre és nagyon kedvesek. Próbálnak minél többféle feladatot adni. Pont elég a 1,5 óra kellően kifáradunk a végére. Érdekes,de életszerű témák vannak. Amit én egy picit hiányolok a több hallásértés. Ha az ember külföldre megy ezzel problémája akadhat ugyanis az órákon magyarok beszélgetnek angol nyelven magyar akcentussal és bár mi értjük egymást,de egy egy videót amit megnézünk/hallgatunk csak egy részét tudjuk kihallani és szerintem ehhez is hozzákéne szokni legalább óránként egy 8-10 percet erre szánnék. Ami még talán elkéne a szintfelmérés mellé egy ilyen "foltozó" anyag legalábbis én így érzek. Én a szintfelmérés alapján középszinten vagyok jól tudom érteni a dolgokat,de kreálni kevésbé például amit tudok beszelni az reflexből jön és csomó alap nyelvtant vagy igeidőt elfelejtettem és így elég hézagos a középszintem,bár a tanárok törekednek minden órán egy bizonyos nyelvtan használatára nekem mégis így nehezebb megtanulni. Egy olyannak én személyszerint jobban örülnék,hogy esetleg egy igeidők felmérő is lenne és gyors,de fókuszált igeidők tanulása után lehetne menni órákra ahol tényleg a beszédet az új szavakat/szituációkat/dominanciát és a vélemények kifejtését gyakorolhatnám es hogy ez egyre folyékonyabban menjen es így pluszba már nem kellene törődnöm ott akkor az nyelvtan megtanulásával maximum a hibajavítással. Ez az en szituációm igy középszinten. Eddig olyan 12 órán voltam mindig volt sikerélményem és haladok egy jó módja ahogy ezaz iskola tanítja az angolt,mert mindig többel jössz ki mint ahogy bementél és jó a társaság. Aki angol tanulásba kezd én annak ezt a sulit ajánlom ahogy ezt egy pár ismerősömmel már meg is tettem. 5 csillag megérdemli.
Csaba borbély
Csaba borbély
07:33 30 Oct 18
Forradalmian uj szemléletmód a nyelvtanulásban. Fiatalos lendület az órákon. S a kezünket fogva tanítanak bennünket. Minden órán garantált a sikerélmény!
Laura Sarnyai
Laura Sarnyai
20:00 29 Oct 18
Szkeptikus voltam. Hasznosnak, de kevésbé hatékonynak tartottam a beszédközpontú órákat, amire sikerült a szegedi Don't Panic Angol Nyelviskola csapatának rácáfolnia. Próbáltam már magánóra keretein belül ezt a formát, de számomra nem vált be. A csoportélmény, az érdekes témák és változatos feladatok, a különböző vélemények lekötik a figyelmemet és inspirálnak. Örömteli és hasznos új dolgokról hallani, tanulni, s mindezt úgy, hogy közben az angol nyelvtudásom is fejlődik. Köszönöm és jó szívvel ajánlom!
Mihály Radoi
Mihály Radoi
20:28 19 Oct 18
See All Reviews
Adel Kertesz
Adel Kertesz
21:19 04 Apr 20
Évek óta tanulok angolt és több mint egy hónapja járok ebbe a nyelviskolába. ami miatt ajánlom az, hogy segített a nyelvi tudásomat egy új szintre emelni és fejleszteni a beszédkészségem amit eddigi tanulmányaim során nem sikerült sehol sem fejlesztenem. Magabiztosságot és rengeteg tapasztalatot és tudást adott.
Györgyi Molnárné Elekes
Györgyi Molnárné Elekes
20:08 17 Mar 20
Még csak egy hónapja járok a székesfehérvári iskolába, de már sokat fejlődött a szókincsem és a beszédkészségem. Jó hangulatúak az órák, szívesen beszélgetünk egymással érdekes izgalmas témákról. A tanárok nagyon kedvesek segítőkészek.
Ildikó Horvath
Ildikó Horvath
20:35 15 Mar 20
Azoknak ajánlom a Don't panic nyelviskolát, akik szeretnének jól beszélni angolul, kreatívan új nyelvtanulási formában szeretnék elsajátítani a nyelvet, akinek a beszéd a fontos és az hogy megszeresse az angol nyelvet önmagát. Magas színvonalon, jól képzett tanárokkal folyik az oktatás, rugalmas óraelérhetőségekkel.
Krisztina Domoszlai
Krisztina Domoszlai
16:22 24 Feb 20
Sokkal jobban szeretek ide járni angolozni mint eddig bárhová. Mindenki nagyon motivált. A tanár és a diákok is. Észrevettem magamon hogy kifejezetten gyűjtöm a jó élményeket hogy az órán azokról tudjak beszélni a szituácios feladatoknál a többieket is pozitivan befolyásolva ezáltal.
Gábor Turzó
Gábor Turzó
16:00 27 Jan 20
Maximálisan elégedett vagyok az iskolával és a tanárok hozzáállásával egyaránt. A bemutatkozásnál és a próbaórán is barátságosak, nyitottak és segítőkészek voltak. Az első tanóra után bizton merem mondani, hogy a legkevésbé sem éreztem magam kellemetlenül, sőt egész kellemes volt a tapasztalat. Biztosan sokáig itt fogom tanulni az angol nyelvet.
*Really *
*Really *
17:35 20 Jan 20
Aki javítani szeretne a beszédjén, vagy csak bátrabban beszélni, annak mindenképp nagyon ajánlom a Dont Panic nyelvsulit:)
Mihály Varga
Mihály Varga
15:27 17 Jan 20
Nekem nagyon sokat segítettek, rengeteg új kifejezést tanultam már eddig is + a kiejtésem is sokban javult és jobban értem az élő beszédet is 🙂
Gergely Szöllősi
Gergely Szöllősi
07:36 17 Jan 20
Nem csak azt tanítják meg, hogy "MIT" - ezt sokan tudják - kell elsajátítanod ahhoz, hogy elérj egy bizonyos szintet, hanem azt is, hogy "HOGYAN" - ezt már nagyon kevesen tudják. Teljes mértékben azt kapod, amit megígérnek, amikor először belépsz a nyelviskolába. 🙂
Viktória Fanni Szabó
Viktória Fanni Szabó
13:43 09 Jan 20
Nem tudom milyen varázs lengi körül ezt a helyet, de itt csak kedves és segítőkész emberekkel találkoztam, valószínűleg emiatt hamar le tudtam vetkőzni a félelmeim, pedig rettentően féltem megszólalni angolul. Azóta néha magamban is angolul beszélek, mindenféle gond nélkül. 😀
Andrea Kulcsár
Andrea Kulcsár
18:24 17 Dec 19
Kiváló tanárok, jó hangulatú órák és rengeteg online anyag segíti a tanulást. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szabolcs Bártfai
Szabolcs Bártfai
14:06 04 Dec 19
Én mint még Iskolába járó diák, összevetésül a közoktatásban lévő Angol tanórákkal , sokkal hatékonyabb. Példákat említve nem arra megy rá hogy hány szót tudsz angolul, hanem arra hogy a meg tanult szavakat minnél színesebben, választékosabban használd, nem csak írásban, hanem szóban is, és hallásban is. Úgyhogy számomra mióta ebbe a nyelviskolába járok, kellemes csalódásként ért a nyelvtanulás.Nem kell szenvedni hogy most, egy bizonyos időpontig meg kell tanulnod, hanem a saját tempódba tudsz haladni, és ha lehet így fogalmazni akkor a "saját tempódba is fogalmazzák és magyarázzák is meg angolul". Végszónak, aki nem csak Nyelvizsgát, vagy érettségit akar, hanem tényleg érteni a filmeket, játékokat, játékokban angolul beszélgetni, stb, annak is nagyon ajánlom ezt a tanfolyamot.
91 Amydamaru
91 Amydamaru
11:41 04 Dec 19
Eddig nem nagyon tanultam angolt de, mikor elkezdtem járni az oktatásaikra viszonylag gyorsan haladtam, a tanárok kedvesek és elég jól magyaráznak. Ráadásul még sokat segítetek az ügyintézésekor. Én csak ajánlani tudom. Marosi Gábor
Zsuzsanna Lorbert
Zsuzsanna Lorbert
15:42 03 Dec 19
A kezdeti izgalmak után ma már nyugodt szívvel ülök be az órákra..sőt egyenesen várom őket! Maximálisan felülmúlta az elvárásaimat. Barátságos környezet, szuper segítőkész tanárok!
Anasztazia Virincsik
Anasztazia Virincsik
15:39 02 Dec 19
Nagyon izgultam az első pár órán, hogy hogyan fogok megszólalni angolul,de az oktatók és az éppen az aktuális csoport tagok kedvessége és bátorítása kedvet adott a folytatáshoz!
Sanya Simon
Sanya Simon
08:54 15 Nov 19
Már negyedszer voltam az iskola falain belül és nagyon jól éreztem magam. Az összes óra nagyon hasznos és felettébb érdekes volt. A fejemben lévő sötétség kezd kivilágosodni.! 😊
Márta Tarsoly
Márta Tarsoly
19:16 13 Nov 19
Eleinte nagyon izgultam, hogy hogy fogok tudni megszólalni, de most már természetessé vált, hogy végig angolul beszélünk, pedig nekem nincs túl nagy szókincsem 🙂. De a tanárok segítségével, feszültség mentesen tudok fejlődni. Szóval, Don't Panic!
Imola Miklovicz
Imola Miklovicz
15:42 11 Nov 19
Ezelőtt nem igazán érdekelt az angol, de miután részt vettem egy két hetes tanfolyamon, egyből megjőtt hozzá a kedvem! Nagyon jó a hangulat, nagyjából mindenki akivel együtt járok angolra ugyanazon a szinten van mint én!
Mónika Voga
Mónika Voga
17:12 09 Nov 19
100% angol beszéd, (jó!! értelemben vett) őrült tanárok, jó arcok, barátságos légkör, jó hangulat, cél az (upper) intermediate. 😉
Anita Benkő
Anita Benkő
20:35 15 Oct 19
Nagyon régóta tanultam már angolul de sosem mertem megszólalni, itt nincs más választás 🙂 az órákon csak angolul beszélünk, ha egy szót esetleg nem értesz körülírják neked de csakis angolul, a csoportok kis létszámúak (max 8fő) és mindenki hasonló szinten van ami még több magabiztosságot ad. Én imádom, csak ajánlani tudom. A próbaóra ingyenes... érdemes kipróbálni 🙂
Szabolcs Kiss
Szabolcs Kiss
19:39 05 Sep 19
Nagyon jól tanìtanak! Közvetlenek, rugalmasak a tanàrok. Jó az órarend, hogy én vàlaszthatóm meg, hogy mikor akarok menni óràra.A segédanyagok, amiket adnak nagyon jól fel van épìtve!
Gábor Bogdán
Gábor Bogdán
20:26 04 Sep 19
Sziasztok!1 hónapja kezdtem el a nyelviskolába járni.Gyorsan el tudtam kezdeni az angol tanulást.Mindenki nagyon segítőkész.A tanítási módszer nagyon tetszik, az online időpontfoglalás kényelmes és gyors, akkor tudsz menni órára, ahogy az időd engedi igazodva a szintedhez és a napi órarendhez. A beszéd órák jól felépítettek, sokat tudsz beszélni és tanulni, jó hangulatban telnek. A Hybrid online felület az én várakozásaimat felülmúlja, sajnos eddig még ilyen felülettel nem találkoztam.Letölthető, bárhol hallgatható videók és hanganyagok.Ár-érték arányban szerintem kiemelkedő. Én csak ajánlani tudom.
Milinte Kíra
Milinte Kíra
06:47 07 Aug 19
Mindent tartanak amit megígérnek, nagyon rugalmasak és jó bejárni, mert egyáltalán nincsen iskolai hangulata és nagyon kedvesek is, ezek mellett pedig rengeteget lehet fejlődni.
Szabó Bianka
Szabó Bianka
16:07 01 Aug 19
Szeretek a Don't Panicbe járni angolórákra mert mindenki nagyon kedves és türelmes, az órák nagyon jó hangulatúak. Sokat feljődtem nyelvtanban és beszédben is az eddigi 5 órám alatt pedig nagy gyengeségeim, de jó tanárral minden javítható:D
Livia Sebők
Livia Sebők
17:53 16 Jul 19
Még csak most kezdtem ide járni, de első perctől kezdve mindenki nagyon kedves, segítőkész. A tanárok aranyosak, jól magyaráznak. Mindig jó a hangulat. Játszva szórakoztató módon tanulhatom az angolt. Nincs magolás és teszt töltögetés!
Krisztina Bognár
Krisztina Bognár
17:25 24 Jun 19
Fantasztikusak a tanárok és az egész csapat! Mindig várom az órákat, hiába megyek fáradtan meló után, itt mindig sikerül feltöltődnöm! Röviden: SZUPER CSAPAT 🙂
Jenka Jenka
Jenka Jenka
16:07 04 Jun 19
Boldog vagyok, hogy végre rátaláltam a hatékony módszerre, így 60 év felett is van sikerélményem. Kátya szuper tanár! Csak ajánlani tudom.
Gábor Leposa
Gábor Leposa
16:54 20 May 19
Nagyon szeretek a Don't Panic-ba járni, a tanárok lelkesek és motiváltak, látszik, hogy szeretnek tanítani. A recepción is nagyon kedvesek és segítő készek. Nem volt eddig olyan alakalom amikor ne jókedvvel jöttem volna el a suliból. Úgy érzem az angolom is szépen fejlődik az ő módszerükkel.
Nóra Hosszú
Nóra Hosszú
07:08 23 Apr 19
Nagyon szeretek a Don't Panic-be járni. Én hiába tanultam már angolul, nem mertem megszólalni és az első órától kifejezetten rettegtem. De a recepciósok, a tanárok és a módszer is annyira emberbarát és profi, hogy már bátran kommunikálok másokkal angolul. A módszer amivel tanítanak messze a legjobb. Az ember jó kedvvel és motiváltan megy be órára, nincs olyan érzése hogy "már megint mennem kell". Nyugodt szívvel tudom ajánlani!
Gergő Bere
Gergő Bere
08:57 28 Oct 18
Dávid Dietrich
Dávid Dietrich
08:48 28 Oct 18
See All Reviews

Hybrid-módszer

Ha Te az a típus vagy, aki igényli, hogy a laza hangulatú, kötetlenebb órák után otthon is elmélyülhessen a tanulmányaiban, akkor Hybrid módszerünket kifejezetten Neked találtuk ki!

Az országban egyedülálló módon ötvöztük az iskolai órákat az e-learning oktatással, méghozzá úgy, hogy mindkét módszerből a legjobbat hoztuk. Ülj be az óráinkra, beszélj, beszélj és beszélj angolul, majd mélyítsd és rögzítsd még tovább a tanultakat otthon, a négy fal között. Vagy igazából bárhol, ahol hozzáférsz online tanfolyamunkhoz.

Miért egyedülálló módszer ez?

 Mert egyszerre offline és online

 Beszédközpontú, mégis kiemelten fókuszál a nyelvtanra is

 Te magad oszthatod be az idődet és energiádat

 Egyesíti a legmodernebb technikai megoldásokat a személyes oktatás varázsával

Modern + Klasszikus = Átütő siker

Csak egy kattintás!

Csapatunk

Egy dolgot mindennél jobban tudunk: megtanítani a tanítványainkat angolul. A Don’t Panic Angol Nyelviskolánál szeretjük a munkánkat és értünk is hozzá. Oktatóink a világ különböző országaiban, neves iskolákban és éles helyzetekben tanultak meg angolul és azt, hogy ezt a tudást miként adják át Neked.

A Don’t Panic Angol csapata tanít, inspirál Téged és a tanfolyam ideje alatt mindvégig segítséget nyújt ahhoz, hogy elérd a kitűzött célod. Arra készítünk fel, hogy sikeresen szerepelj az állásinterjún, megcsináld a nyelvvizsgát, és bátran indulj külföldre utazni, vagy épp munkát vállalni.

Szeretnéd megismerni csapatunkat? Akkor tarts velünk és nézd meg videónkat!

Elérhetőségek

Telefon: +36 (70) 676-1378+36 (70) 676-1630
E-mail: szekesfehervar@dontpanicnyelviskola.com
Cím: 8000 Székesfehérvár, Horvát István utca 14.

Nyitvatartás

H-P: 08.00 – 20.00
SZ: 09.00 – 14.00
V: Zárva

Bökj a térképre az útvonaltervezéshez!

Blog

Mindent tudni szeretnél arról, mi a sikeres nyelvtanulás titka? Szívesen olvasnál érdekes és izgalmas posztokat számodra releváns témákban? Szeretnéd megérteni egyedülálló módszerünk lényegét? Akkor látogasd meg blogunkat!

Töltődj fel velünk!
www.blog.dontpanicangol.com/blog

Franchise

2018 szeptemberétől új Don’t Panic Angol nyelviskolák nyílnak az ország különböző pontjain.

Ha Te is legalább olyan elkötelezett vagy a minőségi oktatás mellett és éppen olyan szenvedélyesen akarsz angolt tanítani, mint mi, akkor csatlakozz hozzánk! Légy részese és alkotója  nyelvtanuló közösségünk sikereinek.

Ismerd meg az iskolanyitás részleteit!

Copyright © 2018 Don’t Panic Angol franchise
8000 Székesfehérvár, Horvát István utca 14.
szekesfehervar@dontpanicnyelviskola.com
+36 (70) 676-1378 +36 (70) 676-1630